A Spíler TV “GP LIVE STUDIO” műsorában újra találkozott Köböl Anita és Talmácsi Gábor

Köböl Anita a TV2 csinos műsorvezetője a Spíler TV “GP LIVE STUDIO” műsorában vendégeskedett a Sebestyén Peti motorversenyzővel, és az élő MotoGP közvetítésbe is betekintett, amit Talmácsi Gábor világbajnok motorversenyző és Mezei Dániel ezen a hétvégén is közösen kommentált.

A Faster Promotion csütörtöki tájékoztatása Anita, Balogh Tamás műsorvezetőnek és a nézőknek mesélt az eddigi benzingőzös élményeiről, – vad motorosnak tartja magát, és hogy Talma még jön neki egy motorozással.

“Izgalmas volt újra együtt lenni Talmával, igaz csak alkalomszerű volt, de szuper élmények jöttek elő. Néhány évvel ezelőtt már alkottunk egy csapatot, a főiskola utolsó évében a kommunikációs menedzsmentjénél gyakornokoskodtam. Akkor megígérte, hogy elvisz egy körre motorozni, mert én is imádom a sebességet. Most volt alkalom megbeszélni és hamarosan megkapom ezt az adrenalin fröccsöt!” – mondta mosolyogva a műsorvezető, aki stúdióban is hozta az örökké kíváncsi és kérdező énjét, és még a kommentátori fülkébe is belesett.

Talmácsi Gábor is örült a találkozásnak, “Jó volt látni Anitát, nem is változott semmit, ugyan olyan pörgős és mosolygós, mint mikor a versenyeimről a sajtóanyagokat készítették a csapattal. Motorozásra pedig az idén még biztos sort kerítünk.“ – tette hozzá a világbajnok motorversenyző, aki az idén ünnepli a 1o éves jubileumát a cím megszerezésének.

Vélemény, hozzászólás?