A Valami Amerika színészei sportcipőre váltanak

A Valami Amerika színészei sportcipőre váltanak és megnyitják a futószezont. Közeledik a futók tavaszi legvidámabb ünnepe, a 33. Telekom Vivicitta, április 14-15-én ismét a Margitsziget lesz az otthona a legnagyobb futóeseménynek.

A BSI tájékoztatása szerint a Valami Amerika 3. színészeiben sok közös vonás van, a művészet szeretetén kívül. Ónodi EszterThuróczy Szabolcs és Kovács Lehel triójának érdekessége, hogy az Aranyélet sorozatban is együtt szerepelnek. A forgatások szüneteiben a futás is szóba került, ekkor döntöttek egy közös félmaraton teljesítésében.

Velük is találkozhat az a közel 30 ezer futó, aki ezt a várva várt tavaszi sportünnepet választja!

Iskolás, családos, gyalogló vagy kísérő, egyedül, párban vagy trióban, a kétnapos eseményen a 11 különféle számból mindenki megtalálja a neki való távot.
A hosszú téli alapozó edzések után jöhet végre a tavaszi megmérettetés, kipróbálhatjuk mennyit fejlődtünk. Újra megmutatjuk, hogy együtt többre vagyunk képesek, hiszen a rengeteg szabadjára engedett energiával egymást lelkesítve teljesítjük a kitűzött célokat.
Örülünk egy támogató pacsinak az út szélén és még fájó lábbal is szélesen mosolygunk a fotósoknak, mert a futás örömét nemcsak a célba éréskor érezzük.

Vegyük elő a futócipőnket, még van idő néhány ráhangolódó kocogásra, hogy megtöltsük élménnyel ezt az áprilisi hétvégét!

fotó: BSI