Egy szigetre költözött önkéntes karanténba Nagy Bence

Az FTC-HungaroControl férfi kézilabdacsapatának válogatott átlövője, Nagy Bence megtanult házat szigetelni az önkéntes karantén idején.

Az FTC válogatott kézilabdázója a biztonsága érdekében párjával és családjával Ráckevére önkéntes karanténba vonultak.A körülményekhez képest az edzéseket megtudja oldani. Alig várja, hogy újra kézilabdázón és mint mindenkinek neki is hiányzik a társaság, a csapattársak – nyilatkozta a fradi.hu-nak.

– Hogy telik egy napod?

Kiköltöztem a párommal és családjával Ráckevére egy szigetre. Úgy gondoltuk, hogy ennél nagyobb biztonságban most nem tudunk lenni, mint egy zárt szigeten. Felkelek, reggelizek, edzek egyet, utána pedig teszem, amit éppen kell segíteni a ház körül. A kertben folyamatosan van tennivaló, illetve megcsináltuk a házra a szigetelést, a stégen kicseréltük az elkorhadt, deszkákat, szóval telik az idő. És természetesen a kutyák is élvezik a nagy kertet, velük is sokat játszunk kint, valamint próbálok minél többet horgászni is.

– Hogy tudod megoldani az edzéseket?

Szerencsére nagy a kert, tele lehetőséggel, és otthonról is hoztam azért olyan kellékeket, amelyek megkönnyítik az edzés kivitelezését.

– Mikor volt utoljára labda a kezedben?

Kézilabda az utolsó edzésen, de azért labdázunk a kutyákkal is, persze az teljesen más. Nagyon várom, hogy újra a pályán lehessek, de természetesen senki sem szeretné, hogy ez az egészség rovására menjen.

– Mi hiányzik a legjobban a Fradiból?

A társaság! Tartjuk a kapcsolatot a többiekkel, de az más, amikor bemész az öltözőbe, és találkozol a társaiddal, akikkel egész évben egy célért küzdesz, és nap mint nap mindenben segíted egymást, hogy sikeresen tudjátok venni a következő akadályt. A csapatunk tényleg olyan, mintha a második családom lenne.

– Mennyire tartod a kapcsolatot a csapattársakkal?

Sokakkal beszélek telefonon, de üzenetezgetünk is folyamatosan. Előfordult már az is, hogy videohívásban beszéltünk egymással.

 

Az FTC férfi kézilabda-csapatának instangram oldala.

fotó: fradihu