Észvesztő MotoGP nyitány a Spíler MotosportHD-val

Nem is lehetne jobban nyitni a várva várt MotoGP szezont, mint Magyarország két legaktívabb szakértőjével a spontán és pörgős Még egy kör Facebook élő műsorban.

A Faster Promotion hétfői tájékoztatása szerint nincs olyan motoros hazánkban, aki ne találkozott volna legalább egy Dodor videóval az interneten, de a szerencsésebbek már biztosan össze is futottak vele, akár egy motorversenyen. Legutoljára Brnoban látogatta meg a mezőnyt a Tankcsapda kíséretében és folyamatosan nyomon követi az eseményeket. Aki ismeri munkásságát, az tudhatja, hogy Dodor nem fogja vissza magát és őszintén, cenzúra nélkül elmondja a véleményét a jelenlegi helyzetről a GP-t illetően.

Balogh Tamás műsorvezető másik vendége pedig egyszerűen Király lesz. Kezdetben egy szűk körnek, de most már egyre nagyobb közönségnek publikál Király László, alias GP-King. Elmondása szerint a motorosboltja üzemeltetése mellett, ez csak egy hobbi, de így is elképesztően precíz és részletes összefoglalókat olvashatnak a követői és majdnem annyi versenyre látogat el, mint egy GP pilóta, illetve aktív résztvevője a motoros társadalomnak.

Mi más, ha nem pont egy ilyen jókedvű és kötetlen beszélgetés kell az első MotoGP futam előtt az újdonságokról, a fejlesztésekről, a teszteredményekről és nem utolsó sorban az esélyekről és tippekről. Akinek pedig kérdése merülne fel a témában, a két szakértőnk azonnal megválaszolják a Spíler TV Facebook oldalán kedden este 19:00 órakor induló élő videós magazinműsorunkban, a Még egy körben.