Giuseppe Sannino újra Kispesten

Kedden már újra az olasz szakvezető tartotta a Honvéd edzését

A kispesti klub hivatalos honlapjának keddi közlése szerint visszatért Giuseppe Sannino vezetőedző így kedden már ő vezette a Budapest Honvéd FC gyakorlását, és a szerdai Paks elleni Magyar Kupa-mérkőzésen is ott lesz a kispadon az olasz szakember.

Mint ismert, Giuseppe Sannino és Alessandro Recenti orvosi ajánlásra nem látogatta a Budapest Honvéd edzőközpontját és mérkőzéseit. Mindkét szakember egészséges az elmúlt két hétben végig tünetmentesek voltak. Alessandro Recentivel kapcsolatos hír, hogy az olasz szakemberrel családi okok miatt, saját kérésére szerződést bontott a Budapest Honvéd FC, Giuseppe Sannino viszont ismét a csapat mellett lehet.

Nagyon vártam már, hogy újra a játékosokkal lehessek, izgatottan érkeztem meg a Honvéd központjába, hiszen egy edzőnek a csapat mellett a helyem, és mindenki tudja rólam, hogy a meccseken és az edzéseken is együtt lélegzem a labdarúgóimmal. Örülök, hogy újra itt lehetek, most már teljes gőzzel készülünk a Paks elleni kupameccsre, szeretnénk kiharcolni a négy közé jutást, míg szombaton a bajnokságban a Kisvárda ellen indulunk újra a félbeszakadt utunkon” – mondta Giuseppe Sannino.

 

fotó: honvedfc.hu