Hangolódj a budapesti Eb-meccsekre az budapesti kézilabda aréna szurkolói zónájában!

A férfi kézilabda Európa-bajnokság hivatalos szurkolói zónájában színes programok várják a sportbarátokat a budapesti játéknapokon. Nyereményjátékok, élménypark, gasztrosarok, állandó DJ – a kellemes kikapcsolódás feltételei adottak lesznek. A szurkolói zónába érvényes napijeggyel vagy bérlettel, illetve a védettséget igazoló karszalaggal lehet belépni.

A fűtött sátor órákkal az első aznapi mérkőzés előtt már megnyílik, és folyamatosan ki lehet próbálni a különböző aktivitásokat egyénileg vagy csapatban – akár szurkolótáborok is megmérethetik magukat egymással közölték csütörtökön a szervezők.

A talán már jól ismert, a kézilabdás készségeket a legmodernebb digitális eszközökkel felmérő Watch Games. See More. tematikus élményparkja az Európa-bajnokság nemzeti támogatója, az M4 Sport közreműködésével várja a szurkolókat. Egy multiball pálya is működik majd a sátorban: a digitális fal és egy labda segítségével különböző játékokat vihetnek végig a vendégek vagy akár kisebb csapatok is.

Borítékolhatóan népszerű lesz a beerpong asztal és az 1 perc és nyersz játék is a szurkolói sátorban, míg egy speciális kommentátorállás segítségével korábbi, az M4 sport által közvetített kézilabdamérkőzéseket lehet közvetítenie a vállalkozókedvűeknek.

Az ismert sportkommentátor, Horti Gábor lesz a Fan Zone moderátora az Európa-bajnokság ideje alatt. Mellette a kézilabdaeseményeken korábban is közreműködő DJ Rony Bass (Puja Roland) jelenti majd az állandóságot a helyszínen, ő felel a zenei aláfestésért.

A szurkolói zónában – ahol egy fotófal segítségével megjelenik a társrendezőt képviselő Slovak Travel – food truckok is kitelepülnek, az alapvetően a magyaros konyha ízeit visszaadó fogások mellett sört és forró italokat is lehet fogyasztani, például a MOL Tuk-tuk kávékülönlegességeit.

A Fan Zone nyitva tartása:

2022. január 13. (a Magyarország-Hollandia nyitómérkőzés napja): 16:30-23:30
2022. január 14. (a Portugália-Izland mérkőzés napja): 17:30-23:30
2022. január 16., 18.: 15:00-23:30
2022. január 20., 22., 24., 26., 28., 30.: 12:30-23:30

Hogyan léphetek be a szurkolói zónába és a budapesti kézilabda arénába?

A védettséget igazoló dokumentumokat vagy a 72 óránál nem régebbi, negatív PCR-teszteredményt igazoló magyar vagy angol nyelvű dokumentumot az erre kijelölt védettséget igazoló karszalag átvevő pontokon szükséges igazolni (elfogadják az EESZT telefonos applikációját is). Ugyanitt a védettséget igazoló dokumentumon szereplő személyazonosító okmány (személyi igazolvány, útlevél) bemutatása is kötelező. Az érvényes jegy vagy bérlet felmutatása után minden szurkoló karszalagot kap a belépéshez, ezzel tud részt venni az eseményen.

Hol vehetem át a karszalagot?

A karszalagátvevő pontokon, amelyek az alábbi helyszíneken várják a szurkolókat a megadott időpontokban:

BUDAPEST, Pest megye

Budaörs, Tesco parkoló
2040 Budaörs, Kinizsi utca 1–3.

Nyitvatartás: 2022. január 11. és 30. között, 7:00-tól 19:00-ig.

Fót, Auchan parkoló
2151 Fót, Fehérkő út 1.

Nyitvatartás: 2022. január 11. és 30. között, 7:00-tól 19:00-ig.

Groupama Aréna, parkoló
1091 Budapest, Üllői út 129.

Nyitvatartás: 2022. január 11. és 30. között, 7:00-tól 20:30-ig.

Családi jegy esetén minden családtag megjelenése kötelező a helyszínen.

A karszalagokat kizárólag személyesen lehet átvenni, meghatalmazás nem érvényesíthető!

Mivel óriási az érdeklődés az Eb-mérkőzések, különösen a magyar válogatott találkozói iránt, minden szurkolót arra kérünk, hogy időben induljon el a mérkőzésekre, érdemes a karszalagot már a mérkőzés előtti napon felvenni a fennakadások elkerülése érdekében.

Ha bérletem van az Európa-bajnokságra, csak egyszer kell felvennem a karszalagot?

Igen, amennyiben védettségi igazolással érkezel a helyszínre, az Eb idejére érvényes textil karszalagot kapsz. Amennyiben PCR-teszttel igazolod a védettséged, vagy a védettségi igazolvány az Eb időtartama alatt lejár, minden mérkőzés előtt szükséges a karszalag átvétele.