Indul a MotoGP szezon és a GP Studio Live!

Elérkezett az autó-motorsportok kedvelőinek ideje, hiszen véget ért a téli időszak és kezdődnek a 2019-es év benzingőzös izgalmai!!

A Faster Promotion tájékoztatása szerint a Superbike volt a Spíler MotorsportHD kínálatának első sorozata, ami elstartolt idén, és az ausztrál futam kiváló magyar eredményeket hozott. Sebestyén Peti legjobb Hondásként a 8.helyen végzett. Ausztrália másik felén pedig a Supercars izgalmai is elkezdődtek a múlt héten, Czollner Gyula és Baski Dávid közvetítésében. A szezonnyitó versenyek után nem kellett sokat várni, elérkeztünk a MotoGP első, katari futamához. Katar és az esti fényes verseny mindig különleges, hiszen nem megszokott körülmények között, először próbálják ki a kategóriák az új fejlesztéseket versenyhelyzetben. Már a pénteki szabadedzések is rendkívüli izgalmakat mutattak, lehetetlen megjósolni ki húzza majd be az első győzelmet a MotoGP, Moto2 és Moto3 futamokon.

Mezei Dániel és Sebestyén Peti már a SpílerTV kommentátorállásból figyelik a csapatok és pilóták teljesítményét, vasárnap pedig Balogh Tamás vezetésével jön a GP Studio Live exkluzív anyagokkal és szakértő vendégekkel.

Érkezik az Európa-bajnok motorversenyző Győrfi Alen, aki a MotoGP futamon Szabó Róbert szakkommentátorral kiegészülve elemezi majd az eseményeket.

Előzetes beharangozó: https://tv2.hu/spilertv/motorsport/5356_a-motogp-szezonnyito-katari-nagydija-eloben-kizarolag-a-spiler-tv-n.html

Akik pedig a MotoGP hétvége után is motorsportra vágynak, március 13-án 18:40-től megnézhetik a Superbike beharangozó műsorát a Spíler1 TV-n. A Superbike különkiadásban Sebestyén Peti a Supersport-világbajnokság egyetlen magyar résztvevője és Tóth Imre, a Team Toth csapatfőnöke kifejtik véleményüket az első fordulóról, és arról is beszámolnak majd mire számítanak a következő thaiföldi megmérettetésen.

MotoGP Katar, élő studió:

Vasárnap

Moto3 és Moto2 futamok: 14:40 Spíler2 TV élő

MotoGP 18:00 Spíler1 TV élő

Superbike összefoglaló műsor:

Március 10. 07:40 és 19:15

Március 13.  18:40