Jön a Fradi Fieszta 2020!

Az FTC szombaton a Mezőkövesd ellen tűzijáték show-val és különleges programokkal ünnepli bajnok férfi labdarúgó csapatát a Groupama Arénában.

Az FTC hivatalos közleményében közölte, hogy a 31-szeres bajnok ferencvárosi férfi labdarúgócsapat június 27-én, szombaton 20.00 órától a Mezőkövesdet fogadja a Groupama Arénában az NBI 2019/20-as kiírásának 33., egyben utolsó fordulójában. Kapunyitás szombaton már 17.00 órakor! Aki ott volt tavaly a Budapest Parkban, az pontosan tudja, aki nem volt ott, de látta a beszámolókat, az is érezheti, milyen egy Fradi Fieszta. A Ferencváros idén sem akar lemaradni az ünneplésben, legföljebb a helyszín változik, az Arénába várnak mindenkit.

Jön a „Fradi Fieszta 2020”!

A mérkőzés előtt a népszerű lemezlovas, Náksi Attila fokozza a hangulatot, a bemelegítés alatt ő zenél élőben a Groupama Arénában! A Mezőkövesd elleni találkozó lefújását követően az FTC átveszi a bajnoki aranyérmeket, és az NB I győztesének járó trófeát. A B-középpel elkészült közös fotó után a csapat tagjai a hagyományoknak megfelelően elhelyeznek egy bajnoki sálat az aréna főbejáratánál Albert Flórián szobrának nyakába.

Az ünneplés közben a köztudottan Fradi-érzelmű Lotfi Begi zenél élőben a stadion gyepén. Természetesen a bajnoki sál felhelyezése után a játékosok és a stábtagok a bajnoki trófeával a Fradi szurkolók előtt is tesznek egy tiszteletkört. Az örökre szóló pillanatokat különleges tűzijáték látvány-show teszi majd még emlékezetesebbé! A találkozó előtt és alatt a megszokottnál több, változatosabb ingyenes program várja a szurkolókat a Groupama Aréna kerengőjén is, melyekről a klub folyamatosan ad részletesebb tájékoztatást.

Jegyek kaphatóak online a meccsjegy.fradi.hu oldalon, vagy személyesen a Groupama Aréna jegypénztárában nyitvatartási időben (keddtől péntekig 10.00-18.00 között, szombaton 9.00-tól a mérkőzés kezdetéig).