Jön az V. Extreme Technical Weekend – All in 1

Hihetetlen versenyekkel, felejthetetlen élményekkel vár Téged idén is az Extreme Technical Weekend, melynek természetesen ismét a Hungaroring ad majd otthon 2017. szeptember 2-án és 3-án. Hogy mit kapsz a DragRacing.hu csapatától? Mindent. Ez az igazi all in 1.

Az Extreme Technical Weekend sohasem telhet el profi gyorsulási verseny nélkül. Ezen a hétvégén regisztrált autós futamok lesznek és mindkét nap versenynap lesz az Országos Bajnokság keretein belül, így igen sok múlik majd …ezen a hétvégén. Minden pilótának a legjobb időt kell majd kicsikarnia gépéből ahhoz, hogy év végi reményei ne ússzanak el. Itt minden eldőlhet, így hihetetlenül kemény csatákra számíthatsz majd.

A dragracing.hu beszámolója szerint ha Technical Weekend, akkor szlalom. Ebben a sportágban is feladják a leckét a versenyzőknek a rendezők, ugyanis itt is mindkét nap versenynap, azaz az Országos Bajnokságnak két fordulója is lezajlik majd. Mivel lehet ezt még fokozni? Azzal, hogy nem csak magyar pilótákat láthattok a pályán, hanem vendégül látjuk a CEZ bajnokságot is, így sok-sok külföldi versenyző tör majd borsot a magyar fiúk/lányok orra alá. Gyertek, drukkoljatok, bíztassátok őket, hiszen most óriási szükségük lesz erre.

A gyorsulás és a szlalom mellett természetesen nem lenne igazi ez a hétvége, ha nem lenne drift. Őrült tempó, hangulatos pálya és sok-sok profi pilóta várható ezen a megmérettetésen. Itt lesz a Drift Allstars mezőnye, így a magyar pilótáknak nagyon fel kell kötniük az a bizonyost ahhoz, hogy a legjobbak között maradhassanak a nap végére.

Az előzetes jelzések szerint 70-120 profi pilóta áll majd rajthoz, hogy autóját keresztbe téve, a másiktól centikre haladva, óriási kopp szögön hódítsa majd el a legjobbnak járó elismerést és serleget. Több száz lóerős autókból, tapasztalt és nagyon kemény, semmitől sem félő drift pilótákból biztosan nem lesz hiány. A magyar pilóták mellett számos nagy drift nemzet küld majd ide versenyzőket, így sokan érkeznek majd Lengyelországból, Romániából és Csehországból is.

A parkolóban pedig a Smoke&Charm Évadzáró Találkozóra érkező dízel csodák gyülekeznek majd, hogy még egy jót bulizzanak a suli, az ősz és a hideg előtt.

Szlalom, gyorsulás, drift és autós találkozó. Kell ennél több? Hidd el, nem fogod tudni majd eldönteni, hogy merre vigyen majd az utad. A füleden folyik majd ki az adrenalin, ezt megígérhetjük. Olyan élményben lesz részed, ami feltölt majd a téli hideg napok alatt, hogy valahogy átvészeld a benzingőzmentes hónapokat.

Fogd a tollat a kezedbe és vésd be a naptárba: 2017. szeptember 2-3., V. Techical Weekend, Hungaroring.