Kazár Miklós: pihenés és felkészülés a nyári forróságban

Túl van már a jól megérdemelt pihenésén Kazár Miklós, aki a forróság ellenére immár megkezdte a felkészülését a 2017-es szezon hátralévő feladataira. A Pro Racers versenyzője ugyanis nemcsak a rallye-ban folytatja a versenyzést – a következő bajnoki fordulót, a Budapest Rallye-t szeptember első hétvégéjén rendezik meg –, hanem újra teljes szezont teljesít a quadosok országos bajnokságán a 450+ kategóriában.

A csapat tájékoztatása szerint legutóbb már ismét a régi formáját megközelítve versenyzett a Veszprém Rallye-n a Pro Racers párosa, és az ötödik helyükkel – amivel ők lettek a legjobb Ford-csapat – megmutatták, igenis a legjobbak között kell velük számolni. Kazár Miklós és navigátora, Ferencz Ramón akkor szinte hibátlanul versenyzett, így nem véletlen, hogy feldobódottan mentek el a nyári szünetre.

Kazar_Miklos04_nyari_felkeszules_2017_Pro_Racers_sportmenu

Nagyon fontos volt számunkra, hogy feltöltődjünk. Mindketten a családunkkal elmentünk nyaralni, nagyon élveztem, hogy a családommal, a gyermekeimmel lehetek végre együtt. Nagyon kellett ez a pár hét, és úgy érzem, mindketten igencsak motiváltan állunk neki az augusztusi felkészülésnek, mert már a következő bajnokin, a Budapest Rallye-n szeretnénk bebizonyítani, igenis számolni kell velünk – jelentette ki Kazár Miklós.

Ráadásul Kazárra nem várnak könnyű napok, hiszen a Pro Racers versenyzője visszatér régi sikereinek színterére, és újra rajthoz áll a quadosok országos bajnokságának valamennyi futamán.

Kazar_Miklos05_nyari_felkeszules_2017_Pro_Racers_sportmenu

– Augusztus végén kezdődik a 2017-es szezon, és a terveim szerint a 450+ kategóriában valamennyi versenyen rajthoz állok. Nem titok, egyértelműen a hatodik bajnoki címemre hajtok, amihez az első komoly nagy lépést a szezonnyitón szeretném megtenni – árulta el Kazár Miklós.

Fotók: Galadriel Sportfotó (Szegedi Gabriella)