Kiss Norbi újra magyar versenycsapattal áll rajthoz a Kamion Eb-n! – videó

A kétszeres kamion Európa-bajnok hónapok óta javában készül csapatával az új kihívásra, a harmadik kontinens bajnoki cím megszerzésére.

A versenykamion az ország egyik legjobban felszerelt műhelyében szakértő kezek gondos munkájának köszönhetően nyerte el végleges formáját, festését, és amennyiben minden csavar a helyére kerül a RÉVÉSZ TRUCK RACING TEAM elindul, hogy meghódítsa Európa legendás versenypályáit.

(Kiss Norbi)

Nagyon örülök és büszke vagyok, hogy létre jött ez az új magyar csapat és különösen boldog vagyok, hogy egy ilyen ikonikus cégcsoport karolt fel bennünket, mint a RÉVÉSZ Csoport. Úgy érzem, egy picit hazatalált és otthonra lelt a kamionsport Magyarországon.”- mondta Kiss Norbi, és hozzátette, nagyon keményen dolgoznak, hogy harcban legyenek az Európa-bajnoki címért.

Révész Bálint a RÉVÉSZ Cégcsoport elnök-tulajdonosa úgy nyilatkozott, hogy egy régi nagy álma valósult meg azzal, hogy létrejött ez a kamion versenycsapat és nagyon örül, hogy meg tudták győzni Norbit, hogy a RÉVÉSZ TRUCK RACING TEAM színeiben induljon.

(Kozák Attila a Révész Trcuk Racing Team csapatvezetője)

Összeállt a magyar csapat, magyar versenyzővel és célunk a dobogó legfelső foka lesz már az első évben.“ – nyilatkozta Kozák Attila a RÉVÉSZ TRUCK RACING TEAM csapatvezetője, aki számára nagyon fontos, hogy a RÉVÉSZ Csoport fennállásának 40. évfordulóját egy erre méltó kamion Európa-bajnoki kupával is meg tudják majd ünnepelni.

A 40-es rajtszámmal induló MAN típusú versenykamiont az ország egyik legkorszerűbb mühelyében Bakó Csaba versenymérnök készítette fel. A helyszín kiválasztása után Norbi hamarosan tesztelni fogja az új versenyjárművet, ahol először mutatkozhat be a technika a magyar nagyközönségnek.

Jelen állapot szerint a futamok augusztus végén Csehországban indulnak és november közepén az olaszországi Misanoban lesz az utolsó verseny.

Versenynaptár 2020

MOST – 2020.08.29-30.
ZOLDER – 2020.09.12-13.
JARAMA – 2020.09.26-27.
LE-MANS – 2020.10.03-04.
HUNGARORING – 2020.10.17-18.
MISANO – 2020.11.14-15.