Milák Kristóf a Szerencsejáték Zrt. legújabb arca – videó

A nemzeti lottótársaság megújult márkakommunikációval népszerűsíti sportfogadási termékét, a Tippmixet.

A kampány arca a magyar úszósport egyik legnagyobb tehetsége, Milák Kristóf világ- és Európa bajnok úszó. A kampány részeként november 18. és december 15. között izgalmas nyereményjátékban is részt vehetnek a sportfogadás kedvelői. A Szerencsejáték Zrt. megerősíti továbbá szerepét a hazai úszósport támogatásában újabb együttműködési megállapodást aláírva a Magyar Úszó Szövetséggel, amelyet egy mai sajtótájékoztatón jelentettek be.

http://baksagabor.com

A nemzeti lottótársaság legújabb kampánya középpontjában a Több mint szerencse. A győzelem fejben dől el. szlogen áll – derült ki a csütörtöki sajtótájékoztatón. Párhuzamba állítva az élsportoló és a sportfogadó motivációit, felkészülését a versenyzésre illetve a játékra. A sportoló személyes történetén keresztül mutatva be a sikerhez vezető utat. Milák Kristóf élő példája annak, miként lehet valakiből rendkívül fiatalon, rengeteg munkával, és a sport iránti alázattal, nemzetközi szinten is világklasszis sportoló. Ez aligha csupán szerencse kérdése, hasonlóan a felkészült sportfogadóhoz, aki szenvedéllyel teszi meg tétjeit, pontosan ismeri a csapatok, sportolók taktikáját, folyamatosan tanul, és minden egyes mérkőzésre a legjobb tudása szerint készül. A szerencse persze olykor közbeszól, de ez teszi még izgalmasabbá a játékot.

„Megtiszteltetés számomra, hogy a hazai sportélet egyik legmeghatározóbb támogatójával működhetek együtt ebben a kampányban. Az elmúlt 13 éves pályafutásom alatt befektetett erőfeszítés, több mint negyvenezer leúszott kilométer, a heti 24 óra gyakorlás eredményeként sikerült a kétszáz méteres pillangó úszás egy évtizedes világcsúcsát megdöntenem. Az elért eredmények többnyire nem a szerencsén múlnak. Kitartó munkával, alázattal, folyamatos készüléssel és megfelelő taktikával céljaink elérhetővé válnak. Számomra ez a kampány legfőbb üzenete.” – nyilatkozta Milák Kristóf, világbajnok úszó.

A Szerencsejáték Zrt. azonban nem csupán Milák Kristóf olimpiai felkészüléséhez járul hozzá, de a 2019/2020-as hazai és nemzetközi versenyek sikeres lebonyolításában is támogatja a Magyar Úszó Szövetséget.  A Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Úszó Szövetség kapcsolata több évre nyúlik vissza, hiszen a nemzeti lottótársaság a szövetség 2016. és 2017. évi világbajnokságra történő felkészülését, valamint a magyar felnőtt válogatott 2018/2019. évi felkészülését is támogatta.

http://baksagabor.com

„A Szerencsejáték Zrt. a magyar sport, az idei évtől pedig a magyar úszósport kiemelt támogatójaként arra törekszik, hogy a játékosok közreműködésével segítse a hazai sport világának legkiválóbb tagjait és csapatait. A sportfogadás vállalatunk egyik legmeghatározóbb területe, legújabb kampányunkhoz is tehát egy olyan világklasszis úszót választottunk, aki hitelesen tudja képviselni értékeinket és üzenetünket. A Magyar Úszó Szövetség támogatása azonban azt jelenti, hogy a vállalat Milák Kristófon kívül a többi hasonlóan kiemelkedő tehetség sikeréhez is hozzájárulhat” – mondta dr. Czepek Gábor, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója.

„A Magyar Úszó Szövetség számára rendkívül sokat jelent, hogy a Szerencsejáték Zrt. 2020-ban is a sportág mellett áll – egy olyan esztendőben, amely a hazai rendezésű májusi úszó Európa-bajnokság, majd a nyári olimpia miatt kiemelt fontosságú. Az idén és az elmúlt években a magyar úszócsapat folyamatosan a világ legjobbjai között szerepelt, világklasszisaink igazi hősök, példaképek, akik kiérdemelték a kiemelt támogatást. A miénk egy olyan sport, ahol egy versenyző minden egyes nap nyolc-tíz-tizenkét kilométert úszik, hogy aztán a nagy versenyen azon a száz-kétszáz-négyszáz méteren ő legyen a leggyorsabb. Napi hét órát edzenek, hogy aztán két perc alatt megszerezzék az aranyérmet – azaz hogy megerősítsem támogatónk szlogenjét: a magyar úszók sikere valóban nem a szerencsén múlik. Megdolgoznak a nagyszerű eredményeikért, a megbecsültségért, a támogatásért – és hálásak vagyunk, hogy a Szerencsejáték Zrt. is értékeli ezt a kimagasló teljesítményt. Sportolónak és sportágnak nagyon sokat jelent az Szerencsejáték Zrt. csapatba tartozni.” – mondta Dr. Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke.

A sportfogadás nemcsak világszerte, hanem Magyarországon is kimagasló népszerűségnek örvend, a nemzeti lottótársaság éves árbevételének közel felét biztosítva. Kutatások alapján a hazai játékosok 40 százaléka olyannyira elkötelezett, hogy minden héten játszik, míg a többiek ennél ritkábban, vagy alkalmi jelleggel, például nagyobb sportesemények idején teszik meg tétjeiket. A Tippmix különösen a fiatalok és a férfiak körében örvend nagy népszerűségnek. A játék vonzerejének titka, hogy ha valaki a kedvenc csapatára vagy sportolójára fogad, akkor a nyertes mérkőzés után amellett, hogy favoritjának győzelmét ünnepelheti, még nyereményének is örülhet.

A kampány részeként egy nyereményjátékkal is találkozhatnak a játékosok. A négyhetes játékban való részvétel nagyon egyszerű: a játékosoknak nincs más dolga, mint fogadni a Tippmixen legalább 3-as kötésben, egy szelvényen összesen minimum 300 forint értékben. Ezt követően regisztrálniuk kell a nyereményjátékra a www.tippmix.hu weboldalon, és feltölteni a fogadószelvény számát. Fontos, hogy ahány érvényes szelvényszámot tölt fel egy adott játékos, annyiszor vesz részt a sorsoláson.

A játék során hetente 8 darab, egyenként 250.000 forint értékű Media Markt és 20 darab, egyenként 100.000 forint értékű Decathlon ajándékkártyát, a nyereményjáték végén pedig 1 db Volkswagen T-Roc Style 1.5 TSI ACT típusú személyautót sorsolunk ki.

fotó: Szerencsejáték Zrt.