Otthon is együtt – újabb FTC-LSH jótékonysági felajánlás – videó

Az „Otthon is együtt” akcióban ötszáz 65 év feletti Fradi bérletesnek szállít házhoz az FTC és az LSH egy ajándékcsomagot. A Ferencvárosi Torna Club és a Lagardère Sports Hungary Kft. közös közleménye.

A „Hősöknek főzünk” akció és a 40 millió forintos, kórházaknak szánt felajánlás után ismét segít a Fradi és az LSH Kft. az „Otthon is együtt” kampánnyal. A klub idős bérleteseinek szánt értékes ajándékcsomagban az FTC támogatói által felajánlott mindennapi egészségügyi vagy élelmiszeripari termékek mellett olyan olvasnivalókat is találnak a szurkolók, amelyeket az otthoni időtöltésre szánt a klub.

Az FTC minden 65 év feletti bérletese megkapja a Fradi 2019-es Évkönyvét, amely a zöld-fehér klub tavalyi arany esztendejét mutatja be, továbbá hozzájut az Albert Flóriánról készült díszes képeskönyvhöz, valamint a ferencvárosi klubmagazin, a Zöld és fehér egy különleges számához.

A Ferencvárosi Torna Club, a Groupama Arénát üzemeltető Lagardère Sports Hungary Kft. és a Penny-Market Kft. a labdarúgócsapat több szponzorával együtt döntött úgy, hogy a vírus által különösen veszélyeztetett 65 év feletti szezonbérletes szurkolóit szeretné támogatni. A közös cél, hogy mindenki maradjon otthon, csökkenjen a felesleges kontaktok száma. Ehhez próbál hozzájárulni az „Otthon is együtt” akció.

Az FTC 5 ezer bérletes szurkolójából 500-an tartoznak a különösen veszélyeztetett körbe a mostani koronavírus-járvány idején. Kivétel nélkül minden 65 év feletti Fradi szezonbérletesnek ingyenesen házhoz is szállítják a klub szponzorainak segítségével a következő napokban az értékes termékcsomagot. A kiszállításban és a doboz összeállításában segítenek az FTC és az LSH Kft. dolgozói, önkéntesei. Az eljuttatott ajándékokkal is szeretnék meghálálni leghűségesebb szurkolók bizalmát, ugyanakkor szeretnék azt is megerősíteni, hogy a nehéz helyzetekben is számíthatnak az FTC-re.

Hazánkban és szerte e világon az elmúlt időszakban olyan veszélyhelyzet alakult ki, ami mindenkit cselekvésre és összefogásra kell, hogy ösztönözzön. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt évek során a Fradi család számos alkalommal bizonyította, hogy a tagjai számíthatnak egymásra a nehezebb időkben is.

Az FTC vezetői, labdarúgói, a szakmai stáb tagjai, a vízilabda, jégkorong, férfi és női kézilabda szakosztály sportolói, valamint az LSH Kft. és munkatársai márciusban összesen 40 millió forintot ajánlottak fel a koronavírus-járvány elleni küzdelem megsegítésére. Április elején pedig elindult az FTC és az LSH közös kampánya. A „Hősöknek főzünk” akció keretein belül áprilisban minden nap 140 adag ebédet és tízórait szállítunk a Szent László Kórház dolgozóinak.

 

fotó: fradi.hu