Sebestyén Péter tíz év után újra Hungaroringen versenyzett

Ezen a hétvégén a Magyar Kupa 4. fordulója került megrendezésre, az SSP Hungary by Pedercini Team versenyzője Sebestyén Peti tíz év után újra a Hungaroring aszfaltján versenyzett hazai közönség előtt.

A Sport&Events Management tájékoztatása szerint a Superbike Világbajnokság Supersport kategóriájának európai futamain induló versenyző a szezonja felénél tart. A másfél hónapos nyári “pihenője” alatt vett részt ezen a versenyen, ami kiegyensúlyozott és magabiztos győzelmet hozott számára.

Sebestyen_Peter04_Varnai_Andrea_Hungaroring_2017_sportmenu

Boldog és büszke vagyok a csapatra. Az elmúlt hónapok munkái – hogy összeszokott és jól működő rendszert hozzunk létre, mostanra összeállt. A mostani verseny egy nagyon hasznos teszt és edzés volt a csapatnak éles felkészülésben az elkövetkezendő 4 világbajnoki futamunkra. Nagyon köszönjük a magyar szervezést és gratulálunk minden résztvevőnek.” – nyilatkozta a verseny után a csapat managere Várnai Andrea.

Az SSP Hungary by Pedercini Team felkészült csapatként vág neki a szezon utolsó 4 versenyének. Sebestyén Peti augusztus 20-ai hétvégén Németországban mutathatja meg tehetségét nemzetközi porondon. Ahol a most Hungaroringen bemutatkozott új festéssel, kiegészült csapattagokkal és egy kiegyensúlyozott versenyzés és pontszerzés a cél.

Sebestyen_Peter03_Hungaroring_2017_sportmenu

Nagyon élveztem a hétvégi versenyt, jó érzés volt itthon lenni. Remek hangulat volt a közönség szuper volt. Gratulálok a többieknek, igazán nagy harcok voltak. Nekem remek edző verseny volt, nekik remélem hasznos küzdelem. Sok sikert kívánok mindenkinek a Magyar bajnokságban, én pedig Németországban kimotorozom magamból a legjobbat, ezzel a csapattal, ami a csapatfőnökünk, Andrea összerakott bízom benne, hogy sikeresek leszünk és céljainkat elérjük.” – tette hozzá Sebestyén Peti a hétvégéhez boldogan, amihez minden joga meg is volt, hiszen a dobogó legfelső fokán állt. Amire szüksége is volt a csapatnak, hogy bizalmat, erőt és kitartást merítsenek. A világbajnokságban egy igen kiélezett erős mezőny alakult ki, ahol mindennek a legtökéletesebbnek kell lennie a siker érdekében.

Sebestyén Peti Superbike Világbajnokság Supersport kategóriájának európai futamainak közvetítője a SpílerTV.

fotók: Sport&Events Management

Vélemény, hozzászólás?