Szokatlan időpontban a SPAR Budapest Maraton

Még alig pihenték ki magukat a hétvégi budapesti félmaraton résztvevői, máris közeleg az újabb – s még nagyobb – futókihívás: a SPAR Budapest Maraton® Fesztivál, amelyre a megszokottól eltérő időpontban kerül sor.

A BSI szerdai közlése szerint még alig pihenték ki magukat a hétvégi budapesti félmaraton résztvevői, máris közeleg az újabb – s még nagyobb – futókihívás: a SPAR Budapest Maraton® Fesztivál, amelyre a megszokottól eltérő időpontban kerül sor.

Magyarország legnagyobb szabadidősport eseményére a hagyományok szerint október első vagy második hétvégéjén kerül sor, ebben az évben viszont a önkormányzati választásokkal való ütközés elkerülése miatt új időpontot kellett találni – így esett a szervező Budapest Sportiroda választása szeptember utolsó hétvégéjére.

A 34. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválra 2019. szeptember 28-án és 29-én kerül sor. Nevezni még lehet a különböző távú versenyekre a sparbudapestmaraton.hu oldalon. Tavaly minden idők legtöbb résztvevőjét regisztrálták: a két nap során összesen 33495 fő nevezett, köztük 96 ország 5200 külföldi futója.

fotó: BSI