Tassi Attila bízik a folytatásban

Kötetlen hangulatban zajlott le a 4. Hell Kart Média Gokart Bajnokság az Avalon Parkban. Az eseményen részt vett a 2019-es WTCR mezőny legfiatalabb pilótája, Tassi Attila és a kétszeres rally Európa-bajnok, Bessenyey Zoltán is. A 20 esztendős pilótával az idei szezonról, a jövőről és a gokart pályáról is beszélgettünk. 

Hagyománnyá vált HELL Kart Média Gokart Bajnokság, immáron 4. alkalommal rendezett meg a HELL a sajtó képviselői számára, ahol a Sportmenü is részt vett. Az izgalmas versenyeket követően eldőlt, hogy Fehér Patrik, a Vezess.hu munkatársa állhatott a dobogó legfelső fokára. A média képviselői mellett több , az autósportban ismert szereplő is részt vett az eseményen: Vingler Attila, négyszeres Gokart Magyar-bajnok, Bereznay Dániel, az Alfa Romeo F1 eSport csapatának versenyzője és a Karting365 is képviseltette magát.

A kötetlen hangulatú eseményen a HELL Racing Team tagjai is rajthoz álltak; Tassi Attila a HELL Kart elektromos gokartjával, Bessenyey Zoltán pedig saját versenygokartjával indult, ebben a futamban azonban nem lett eredményhirdetés, sokkal inkább csak a sajtó munkatársainak tartott bemutatót a két pilóta.

A versenyek között volt alkalmunk interjút készíteni a 2019-es WTCR mezőny legfiatalabb pilótájával, Tassi Attilával. A HELL KCMG csapat versenyzője a Sportmenünek értékelte az idei szezont, a jövőjével kapcsolatban még nem tudott semmi új fejleményt mondani, de bízik benne, hogy lesz folytatás.

Íme a teljes beszélgetés:

A 2019- WTCR hátralévő menetrendje:

– Suzuka: Október 25-27.

– Macau: November 14-17.

– Sepang December 13-15.

A bajnokság állása:
1. Michelisz Norbert 246p
2. Esteban Guerrieri 231p
3. Yvan Müller 230p
… 21. Tassi Attila 52p

Köszönjük a lehetőséget és az élményt a Hell-nek és az Avalon Parknak.

fotók: Sportmenü / Kárpáti Balázs