Új dobost próbált ki a Tankcsapda! – videó

Hogy kerül a csizma az asztalra? Avagy mit keres Szalay Balázs a dobok mögött és hogy kerül Bunkoczi László kezébe gitár? A Tankcsapda tényleg új tagokat keres? Az Opel Dakar Team párosa szereti a kihívásokat.

A csapat tájékoztatása szerint majd’ 300 ezer kilométert tettek meg együtt a világ különbözõ sivatagjaiban, és soha, semmilyen feladattól nem riadtak vissza. Egészen mostanáig.

Mert arra õszintén szólva nem voltak felkészülve, hogy be kell szállniuk a Tankcsapda zenekarba. A banda tagjaival jól ismerik egymást, hiszen mindannyian az Opel márkanagykövetei már évek óta. Rocksztárok és autóversenyzõk – õk az Opel hazai arcai.

Most a zenekar tagjai kihívás elé állították a sivatagi hõsöket, kíváncsiak voltak, mihez kezd egy autóversenyzõ azzal, ha a kormány helyett a dobverõt kell markolnia, vagy egy navigátor, akinek az itiner helyett gitár kerül a kezébe?

A szám címe, amit a terv szerint együtt kellett volna elõadniuk: Alföldi gyerek.

És akkor Szalay Balázs beült a dobok mögé…

Sohasem zenéltem, de azt gondoltam, a doboláshoz csak ritmusérzék kell, mint az autóversenyzéshez, úgyhogy reméltem, tehetséges leszek benne – viccelõdött Szalay. – Aztán kiderült, hogy Fejes, aki helyett próbáltam dobolgatni, valahogy sokkal jobban össze tudja hangolni a kezét és a lábát, mint én. Nekem ez nem ment olyan jól…

Mivel Bunkoczi sem bizonyult briliáns gitárosnak (Lukács felsóhajtott, amikor meghallotta, hogy bánik a húrokkal), a sivatagi vitézek úgy döntöttek (a tankcsapdás fiúk hathatós unszolására), hogy inkább beállnak vokálozni. Így okozták a legkevesebb kárt…

Bár elszántan küzdöttek, mindenki számára világossá vált, jobb, ha õk inkább maradnak az autóversenyzésnél és a sivatagnál.

Íme a felvétel:

fotók: Opel Dakar Team