Versenyzés helyett internetes online videók a WTCR-ben

A koronavírus miatt elcsúsztatott időpontú túraautó világbajnokság (WTCR) televíziós kommentátora, a versenyeknek 15 éve hangja Martin Haven bizonytalan ideig nem tudja közvetíteni a futamokat, így gondolt egyet unalmában és elindított egy érdekesnek ígérkező podcast (internetes online videoanyag) sorozatot, melyben hetente egyszer exkluzív interjúk keretében, elmondhatatlan történeteket és kalandokat idéz fel pályán és a pályán kívül neves WTCR pilótákkal.

Az első epizódban minap a vb sorozat tavalyi bajnoka, Michelisz Norbert volt a sztárvendég, és több olyan tény is kiderült, amiket a magyar rajongói már betéve tudnak.

(Michelisz Norbi 2019-ben felért a csúcsra; fotó: WTCR)

Miután Haven 15 éve közvetíti az Eurosporton a FIA World Touring Car versenyeit, hatalmas tudásanyaggal rendelkezik róla, szaktudása és a járművezetőkkel való kapcsolata miatt pedig exkluzív betekintést nyújt a rajongók számára a pilóták életére és karrierére, a pályán belüli kívüli kihívásokra.

Természetesen mindannyian azt akarjuk, hogy a verseny folytatódjon, mihelyt biztonságos és megfelelő lesz a helyzet. Addig remélem, hogy a rajongók annyira élvezhetik a WTCR Fast Talk podcast-ok hallgatását, mint én. Annak ellenére, hogy már jóval több mint egy évtizeden keresztül ismerek sok pilótát, annyit tanultam meg a podcastokon keresztül, hogy nemcsak karrierjüket, hanem életüket is megismerhettem.” – jellemezte saját rendkívüli munkásságát Martin Haven, aki még elmondta, hogy második epizódjában Yvan Muller, a világ legsikeresebb túraautó-sofőrje lesz a vendége, de nem marad ki tervezett sorozatából a „nagy öreg” Tom Coronel és még jó páran, például Yann Ehrlacher, Esteban Guerrieri, Tiago Monteiro és a sorozat másik nagy öregje, Gabriele Tarquini.

A WTCR sajtóközleménye nyomán: Márton István

 

Főkép: Az első hazai győzelme a Hungaroringen, Márton István