1 milliónál is több fogadás érkezett a Ferencváros első hazai BL-mérkőzésére

A Dinamo Kijev ellen folytatta BL-szereplését a Ferencváros, és nem vallottak szégyent hazai pályán a zöld-fehérek: kétgólos hátrányt dolgoztak le a második félidőben, így megszerezték első pontjukat a Bajnokok Ligája főtábláján. A Tippmixen és a Tippmixprón fogadók körében a BL-forduló legnépszerűbb eseménye ezúttal is a magyar bajnok találkozója volt, 1 milliónál is több fogadás érkezett a mérkőzésre.

A nemzeti lottótársaság csütörtöki közlése szerint a Ferencváros a szezon során negyedik nemzetközi kupamérkőzését játszotta hazai pályán, és sikerült megőriznie veretlenségét: a Djurgarden, a Dinamo Zagreb és a Molde után a Dinamo Kijev sem tudott győzelemmel távozni a Groupama Arénából. Fogadóink joggal bíztak a zöld-fehérek pontszerzésében, az „1X2” fogadási lehetőség helyes kimenetelére 130 ezernél is több helyes tipp érkezett 3,45-ös nyertes oddsot érően.

Pedig a mérkőzés nem úgy kezdődött, ahogy azt Serhij Rebrov csapata elképzelte: a félidőben 2-0-ra az ukránok vezettek, ez pedig a Tippmixen és Tippmixprón fogadók számára is a meglepetés erejével hatott, hiszen az „1. félidő – 1X2” piacra beérkezett több mint 33 ezer tippnek csupán a 6 százaléka bizonyult helyesnek. A jó megérzéssel rendelkező fogadók 2,93-as nyereményszorzónak örülhettek.

(Franck Boli és Tokmac Nguen, fotó: MTI/Kovács Tamás)

A második játékrészben változtatni tudott játékán a Ferencváros és Tokmac Nguen révén az 59. percben szépített: a norvég támadó találata a „Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5” fogadási lehetőségre beérkezett közel 50 ezer tipp 99 százalékát tette helyessé, a nyertes odds ebben az esetben 2,57 volt. Emellett több mint 9 ezer helyes tipp érkezett arra vonatkozóan is, hogy az FTC légiósa eredményes lesz a mérkőzésen a „Tokmac Nguen szerez gólt?” fogadási lehetőségnél.

A mérkőzés végén pedig nem csupán a gól-, hanem a pontszerzés is sikerült az FTC-nek, Franck Boli 90. percben szerzett találatával egalizált a magyar bajnoki címvédő. A Tippmixen és a Tippmixprón a „Pontos végeredmény” fogadási lehetőség kapcsán 2 000-nél is több helyes tipp érkezett a 2-2-es kimenetelre, egészen kiemelkedő, 15-szörös záró nyereményszorzóért.

A folytatás jövő héten, az olasz rekordbajnok Juventus ellen következik Dibuszék számára, immáron a Puskás Arénában – a mérkőzésre már most számos fogadási lehetőség elérhető a Tippmixen és a Tippmixprón egyaránt!

 

fotó: MTI/Czeglédi Zsolt