257 ezren drukkoltak a sportolóknak a vizes vb-n

Ma mindenki a Duna Arénára és Hajós Alfréd uszodára figyel, hiszen délután női 200 méter pillangón döntőt úszik Hosszú Katinka és Szilágyi Liliána, valamint az is kiderül, legyőzzük-e a görögöket, és így ott lehet-e férfi pólóválogatottunk a 17. FINA Világbajnokság vízilabda döntőjében.

A szervezők csütörtöki tájékoztatása szerint továbbra is óriási kitartással és lelkesedéssel buzdítják a szurkolók a vizes VB versenyzőit. A 17. FINA Világbajnokság kezdete óta, a különböző versenyhelyszíneken eddig összesen 257 ezren drukkoltak a sportolóknak.

A Duna Aréna mai versenyprogramjára sem lehet már jegyet kapni, továbbra is telt házzal várja a délelőtti selejtezőkre és délutáni döntőkre érkező sportolókat. A magyar válogatott tagjai közül a délelőtti futamok alatt női 100 méter gyorson Gyurinovics Fanni és Verrasztó Evelyn, férfi 200 méter háton Bernek Péter és Telegdy Ádám, női 200 méter mellen Sebestyén Dalma, férfi 200 méter mellen Gyurta Dániel méretteti meg magát, valamint versenybe száll a női 4X200 méteres gyorsváltónk is. Délután, a női 200 méter pillangó döntőjében Hosszú Katinkának és Szilágyi Liliánának szurkolhatunk.

A Hajós Alfréd uszodában férfi pólósaink este 20:30-tól Görögország válogatottjával játszanak a döntőbe jutásért. Jegyek már a Hajós Alfréd uszoda mai versenynapjára sem kaphatók.  A Duna Aréna melletti és a Margitszigeten található szurkolói zónákban programokkal várunk mindenkit, a belépés ingyenes, a versenyeket óriáskivetítőkön élőben közvetítjük mindkét helyszínen. Szurkoljunk együtt a sportolóknak

 

Vélemény, hozzászólás?