A Chelsea-vel, a Reallal, a Cityvel, a Poollal és a Barcával nyitjuk a BL-t

Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester City, Liverpool, Milan – csak néhány csapat a Sport1, a Sport2 és az AMC Mikro élő kínálatából a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójából! Szeptember 6-án és 7-én érdemes lesz velünk tartani!

A sportcsatorna közlése szerint aligha lehet rangosabb csapatokkal indítani a 2022-2023-as Bajnokok Ligája-idény közvetítéssorozatát, mint az előző két idény két győztesével, megspékelve a talán legnagyobb trónkövetelővel. Márpedig a Sport TV szeptember 6-án ezzel a kínálattal indítja a jövő tavaszig tartó BL-hadjáratát!

Az első napon a Sport1-en a 2021-es nyertes Chelsea zágrábi fellépése jelenti a nyitányt (eközben a Sport2-n a Borussia Dortmund-FC Köbenhavn találkozót is élőben mutatjuk meg!), majd pedig következik a címvédő Real Madrid bemutatkozása, méghozzá az egykori BEK-győztes Celtic otthonában. A Celtic Parkban a táblás ház és az elképesztő hangulat garantált, de vélhetően ugyanez lesz Sevillában is, ahol a Manchester City vizitál. Pep Guardiola együttese újra nekifut, hogy végre elhódítsa a trófeát, az efelé vezető út első lépését szeptember 6-án 20:45-től mutatjuk a Sport2-n. Az élő meccsek sora azonban ezzel még nem ér véget arra a napra, hiszen az AMC Mikro alkalmazásban a Salzburg-Milan összecsapással várjuk a fanatikusokat.

A szerdai felhozatal sem lesz gyenge, hiszen az élőben mutatott csapatok közül öt is megnyerte már a Bajnokok Ligáját vagy annak jogelődjét, az Eintracht Frankfurt pedig az Európa-liga címvédőjeként mutatja meg magát. A Sport1-en az Ajax-Rangers párharccal nyitjuk majd a napot, hogy aztán jöjjön a Napoli-Liverpool derbi, míg a Sport2-n Frankfurt-Sporting, majd pedig Barcelona-Plzen szerepel az „étlapon”. De hogy az AMC Mikro se maradjon ki: 21 órától a Tottenham-Marseille csatát kínáljuk az érdeklődőknek.

Természetesen mindkét nap felvezetővel és napi összefoglalóval is jelentkezek, így összesen 26 órányi élő futballal kezdnek az első BL-fordulóban!