A Főtaxi lett az FTC női kézilabdacsapata új szponzora

Az egyik legnagyobb magyar taxitársaság, a Főtaxi támogatja a tavalyi BL-döntős FTC-Rail Cargo Hungariát.

A Ferencváros női kézilabdacsapata az elmúlt időszakban történelmi sikereket ért el. Ezüstérmes lett 2023-ban a Bajnokok Ligájában és zsinórban háromszor nyerte meg a Magyar Kupát, vezeti a magyar bajnokságot, és élnek a reményei a BL-ben is. A csapat nem titkolt célja, hogy a jövőben újabb kupagyőzelmekkel, bajnoki aranyérmekkel és BL-sikerrel örvendeztesse meg szurkolóit. A célok elérésében jelentős segítséghez jut az FTC-Rail Cargo Hungaria, amelyet a jövőben a Főtaxi szponzorként segít – közölte csütörtökön közleményében az FTC.

(Nagy Elek és Kubatov Gábor; fotó: fradi.hu)

A támogatásról szóló szerződést csütörtökön látta el kézjegyével Nagy Elek, a Főtaxi elnöke és Kubatov Gábor, az FTC elnöke.

„Én Kolozsváron nőttem fel, ahol a szurkolás egyszerre protestálást is jelentett – Az osztályunkban szinte minden fiú Ferencváros szurkoló volt. Erdélyben Fradi drukkernek lenni annyit jelentett, hogy magyarok vagyunk. Ezt igazán az tudja megérteni, aki megélte azokat az éveket. Nem csoda, ha a gyerekeimmel ma is kijárok Fradi meccsekre és ha a Fradinak szüksége van támogatásra, akkor rám is számíthatnak.”

– nyilatkozta Nagy Elek, a Főtaxi elnöke.

Kubatov Gábor, az FTC elnöke azt emelte ki, hogy a Főtaxira mindig lehet számítani, az új támogató és a klub közötti kapcsolat nem újkeletű.

„Köszönöm a Főtaxinak, hogy egy nehéz helyzetben azonnal a segítségünkre sietett, és felajánlotta a támogatását. A Főtaxi láthatóan észrevette, hogy tavaly BL döntőt játszottak női kézilabdázóink, akik idén karnyújtásnyira vannak a bajnoki aranyéremtől. Megnyerték már a Magyar Kupát, és reményeink szerint a Bajnokok Ligájában is sikeresen szerepelnek majd. Szívből köszöntjük tehát az új szponzort, ígérjük, a tervek szerint haladunk tovább, célunk, hogy inkább előbb, mint utóbb, diadalmaskodjunk a BL-ben is! „

– tette hozzá a sportvezető.

fotó: fradi.hu