A kétszeres Európa-bajnok különleges kihívás előtt áll.

Ezúttal nem valamelyik trükkös versenypálya, hanem a virtuális tér várja Kiss Norbertet.

A népszerű sportoló sajtócsapatának közlése szerint a kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző egy világszerte népszerű videojáték, a Player Unknown’s Battlegrounds (PUBG) világbajnokságán vehet részt, méghozzá a magyar válogatott tagjaként.

Az úgynevezett többjátékos módú battle royale játék lényege a területfoglalás, az nyer, aki különböző kihívásokkal megküzdve uralni tud egy szigetet. A PUGB világbajnokságnak beillő GLL Nations Royale-ra Európából, Amerikából és Óceániából is érkeznek csapatok, a verseny európai főtáblájára pedig a magyar válogatottat is meghívták. A 32 fős küldöttségnek Kiss Norbert is tagja, aki nem tagadja, teljesen magával ragadta a virtuális világ.

Mindig is érdekeltek a számítógépes játékok, a PUBG pedig teljesen magával ragadott. Tisztában vagyok a veszélyeivel, tudom, hogy könnyen túlzásba lehet vinni, de megvannak a keretei itthon a játék mennyiségének. Nagyon izgalmas, hogy a válogatott tagja lehetek. Március 19-én lesz az első csatánk Törökországgal. Nagy kihívás mindenkinek. A játék sokkal nehezebb mint az ember elsőre gondolná, komoly koncentrációt, gyakorlást, ügyességet és csapatmunkát igényel.” – mesélt legújabb hobbijáról Kiss Norbert, aki DRIVERNORBI néven vesz részt az összecsapásban.

A kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző az idei szezonjával kapcsolatban elmondta, idén is a Tankpool24 csapatával és Mercedes kamionjával indul, lesznek azonban meglepetések. “Ezekről még korai lenne konkrétumot elárulni, de érdemes lesz figyelni a híreket, mert készülünk néhány remek dologgal.

A magyar PUBG válogatott tagjai:

Csapatkapitány: HULLA_SZILVA

BORRISMEISTER

TETHRYS

RAVENS_EZMEGAZ

BLYYYPLAYS

AIMRACE

KODIAKCSGO

FODAOBS

KRIPPIETV

RAVENS_RULEZ

KONTI_

UNKNOWNMEMORY

NOBOR

LVLUP_BP

B3NCE

SSUPRA_

EXTAZYO

CHRIS_DA_BEAST

HELLCAT1

ROG_N6_VANTII

RBBENCE

BLZSHUN

DYN4M1T_BENYO

AADAM_

ROG_N6_TRIASZ

PRORIX

SICARIO_05

CREATORR-

BBSZ

THEVRJANI

DRIVERNORBI

OMGEZJONESY

A FIA ETRC mezőnye idén június 22-23-án érkezik a Hungaroringre. 

A kamion Európa-bajnokság idei versenynaptára: 

– május 25-26.: Misano, Olaszország

– június 22-23.: Hungaroring

– július 6-7.: SzlovákiaRing

– július 20-21.: Nürburgring, Németország

– augusztus 31. – szeptember 1.: Most, Csehország

– szeptember 14-15.: Zolder, Hollandia

– szeptember 27-29.: Le Mans, Franciaország

– október 5-6: Jarama, Spanyolország

fotó: Kiss Norbert Média