A Kométa az egészséges életmód elkötelezett támogatója

A Kométának, mint felelős élelmiszeripai gyártónak, nemcsak az íz a szenvedélye, hanem az egészséges táplálkozás elősegítése mellett, a sport a mozgás, az egészséges életmód népszerűsítése.

Mit tesz ezért a Kométa? – A vállalat kiemelt figyelmet fordít a korszerű táplálkozás elősegítésére, ezért kizárólag minőségi alapanyagokat használ termékei gyártásához  magyarországi feldolgozó üzemében. A fejlesztések eredményeként, a Kométa termékei kiválóan beilleszthetőek az egészséges és változatos étrendbe – számolt be a Faster Promotion.

A Kométa aktív szerepet vállal az egészséges táplálkozás és életmód elősegítésében. Tagja a TÉT platformnak is. Most pedig a mozgásra hívja fel a figyelmet a 2017. szeptember 10.-én Budapesten megrendezésre kerülő WizzAir Félmaraton egyik fő támogatójaként. – #Kométamindennapsport Fussunk együtt!

„Büszkén veszünk részt a 2017. szeptember 10 -én Budapesten megrendezésre kerülő félmaratonon. Számunkra ez nemcsak egy megjelenést jelent, hanem azt, hogy jó példával járjunk elől az indulóknak. A versenyben Kométa csapata is indul, így több száz Kométás futóval lehet majd találkozni. A Kométa csapathoz a kométásokon és kaposvári futókon kívül  több neves személy, sportolók, színészek és énekesek is csatlakoztak és a felkészülési étrendjükbe be is építették a Kométa termékek széles skáláját. Szeretnénk ezáltal megmutatni őszinte törekvésünket, hogy a jó táplálkozást és az egészséges életmódot népszerűsítsük. – „A jó táplálkozás közös felelősségünk! ” ” Ízekkel és felelősséggel egy új generációért.” Kométa Mindennap sport.”szlogenek megvalósítása elsődleges és kiemelt célja a vállaltnak. A mozgás a sportolás az egészséges életmód egyik alappillére, a jó táplálkozás pedig elengedhetetlen része. A Kométa az egészséges életmódot szeretné népszerűsíteni a családok körében, a jövő nemzedékéért.” – mondta a félmaratoni futás kapcsolódásáról, Bódi Krisztina a Kométa marketing igazgatója.

A Kométa futó csapatát erősíti a frissen lett FINA Masters Világbajnok Dr. Tóth Frank, edző és gyógyszerész, Európa Szépe, Laky Zsuzsi és férje a ketrecharcos világbajnok, Dietz Gusztáv. A Városligetbe kilátogatók és a Maratonon résztvevő futók, a Kométa standján a találkozhatnak még Sebestyén Peti motorversenyzővel, Kozma Orsi énekesnővel, Ripli Zsuzsanna színésznővel és Mujahid Zoltán énekessel, természetesen ők is futnak az egészséges életmód szellemében. A Kométa sátrában Czigléczky Tibor chef kínálja Kométa termékekből készített összeállításait az érdeklődőknek.

A Kométa kiváló minőségű termékei magas hústartalmúak, hozzáadott glutamát – szója és- gluténmentesek valamint  termék típustól függően hozzáadott laktóz-, és tejfehérje mentesek is. A vállalat nagy hangsúlyt fektet az egészséges életmód mellett, a fenntartható fejlődési folyamatok megvalósítására; a kisebb környezeti terheléssel és energia felhasználással járó technológiák alkalmazási arányának javítására, az anyagfelhasználás és a hulladékok keletkezésének fokozatos csökkentésére.

“Történetünk egy pici alpesi faluból indult és a Somogyi dombságok lankáinál folytatódott. Küldetésünk lett az ízletes, az egészséges életmódba beilleszthető és elérhető áru termékek biztosítása széles körben a fogyasztók számára, hogy az életüket jobbá és boldogabbá tegyük. “ – kezdi el a vállalat ismertetését az ügyvezető, Giacomo Pedranzini, aki bár Olaszországban született, már több, mint 20 éve Kaposváron él és jól beszél magyarul. – “Vállalatunk szíve a professzionális, lelkes, munkájukat szenvedéllyel ellátó emberekben rejlik. Nagyon büszke vagyok arra, hogy kollégáink az egészséges életmód és a sportolás elkötelezett hívei. A szeptember 10-i Félmaratonon nagyon sokan indulunk, természetesen én is futok a teljes távon.” – tette még hozzá.

A Kométánál a hatékonyság, az innováció, a környezetvédelem kiemelt értéket képvisel. Hisznek a folyamatos és fenntartható fejlődésben. Az itthon készült termékek választása egyértelműen jó döntés.

Kométa

„A Kométa kiváló termékeivel hozzá tud járulni nap, mint nap az egészséges étrend kialakításához. A táplálkozás viszont csak egy része az egészséges életmódnak, másik fontos tényezője a testmozgás. Ezért is olyan fontos nekünk a Félmaraton, mint közösségi esemény. Célunk, hogy minél több ilyen eseményen részt vegyünk, buzdítsunk. De jelen közös nagy Kométás futásunkkal a Magyar Élelmiszer Bank támogatásáért is futunk, és kérünk mindenkit arra, hogyha tehetik, támogassák az Egyesületet és munkájukat.” – fűzte hozzá Giacomo Pedranzini a szeptember 10-ei futással kapcsolatban.

Vélemény, hozzászólás?