A középdöntőre készül Budapest

Sorsdöntő mérkőzésen lép pályára a budapesti kézilabda arénában a magyar válogatott kedden, 18 órától. Izland ellen a középdöntőbe jutás lesz a tét, a mérkőzést ezúttal is telt ház, 20 022 néző előtt rendezik. Debrecenben és Szegeden befejeződtek a csoportküzdelmek, mindkét helyszín, a PICK Aréna és a Főnix Aréna is jelesre vizsgázott.

A magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság sikeres megrendezését a MOL Limo, az M4 Sport, a Magyar Turisztikai Ügynökség és a Magyar Telekom is nemzeti támogatóként segíti – közölte a szervezőbizottság.

Az Európa-bajnokság nemzeti logisztikai és mobilitás támogatója a MOL Limo. A szervezőbizottság és az Európai Kézilabda Szövetség munkatársainak szállítását és közlekedését segítik a felajánlott járművek, emellett játékok és szurkolói programok is az együttműködés részét képezik.

A MOL Group/Slovnaft az EHF hivatalos partnere is az Európa-bajnokság során, ennek köszönhetően lehet találkozni a helyszíneken Fresh Corner Tuk-tukokkal, különböző szurkolói aktivitásokkal.

Az Európa-bajnokság nemzeti támogatója az M4 Sport, a közmédia csatornáján (valamint az M4 Sport+-on és az m4sport.hu oldalon) lehet élőben követni a torna mérkőzéseit. Az M4 Sport ott van a hivatalos szurkolói zónában is, a Watch Games. See More tematikus élményparkja, valamint a speciális kommentátorállás (itt korábbi, az M4 Sport által közvetített mérkőzéseket lehet kommentálni) is médiapartnerünk közreműködésével szórakoztatja a Fan Zone vendégeit.

Nemzeti stratégiai támogatóként segíti az Európa-bajnokság megrendezését és nemzetközi kommunikációját a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ). A szervezet közreműködött a rendezővárosok és a torna hazai és nemzetközi népszerűsítésében az elmúlt hónapokban.

A partnerség kölcsönös, hiszen mindhárom magyarországi arénában lehetett és lehet találkozni a rendezővárosokat és Magyarországot, valamint a hasznos tudnivalókat bemutató, több nyelvű országimázs kiadványokkal.

Az MTÜ egy VR aktivitással is jelentkezik a budapesti kézilabda arénában zajló csoportmérkőzések, valamint a döntő hétvége ideje alatt.

Az Európa-bajnokság nemzeti mobilkommunikációs támogatója a Magyar Telekom, amely a kommunikációs eszközök biztosítása mellett mindhárom magyarországi helyszínen 4G és 5G hálózat kiépítésével segíti az eseményt.

A szervezőbizottság és az Európai Kézilabda Szövetség munkatársainak közvetlen támogatása mellett a Telekom a budapesti kézilabda arénában szurkolói aktivitással is jelentkezik a rendezvény alatt. A Telekom Chill Zone-ban a szurkolók feltölthetik telefonjukat, emellett két fotós aktivitás, köztük a Selfie Robot segítségével digitális ajándékot is készíthetnek maguknak.

 

fotó: MTI / Kovács Tamás