A Pick Szeged nem edzőváltásban gondolkodik, hanem a probléma megoldásán

A legfrissebb Kézivezérlés Extra vendége Bánhidi Bence, a Pick Szeged játékosa volt.

Bence egy hüvelykujj sérülés miatt sajnos lemarad a grúzok elleni Eb-selejtezőről, így volt egy kis ideje átrágni, feldolgozni az elmúlt hetek rossz élményeit – írta a Sport TV. Ebben próbált segíteni Ágai Kis András és Borsos Attila, és a beszélgetés közben ilyen kulcsmondatok, gondolatok hangzottak el:

Annyi minden összejött ebben a másfél hónapban, ami egy egész szezonban is sok.”

Fizikálisan is van problémánk, az ellenfelek mintha más dimenzióban játszanának.”

Örülnénk neki, ha sokkal több kétkapus játék lenne az edzéseken.

Juan Carlos Pastorról:

Rám hallgat, én tudok vele beszélni, nekünk jó a kapcsolatunk. Próbálom neki előtérbe helyezni azt, amit az öltöző, a csapat kér.

A csapat 20 százaléka van jóban vele. Nem azt mondom, hogy a többiek rosszban vannak vele, de nála mindig van egy csoport, aki a kedvenc, és van egy csoport, akit szeret hajtani és kaszabolni. Én a kedvencei közé tartozok, vagy tartoztam, amikor jól ment a játék. Most nem tudom, hova sorolna, de azért én tudok vele szót érteni.

Az Aalborg elleni mérkőzésről:

Ezt a meccset is nagyon jól kezdtük, ahogyan az elmúlt négyet. Utána a 20. perc után van egy törés a csapatban, amint átveszi az ellenfél a vezetést, valahogyan nincs erőnk visszajönni a mérkőzésbe, kihagyjuk a ziccereket, eladogatjuk a labdákat, rossz passzok vannak. A 20. perc után azt érzem, ennyit bír a csapat úgy fizikálisan, mint mentálisan. Ezt meg is mondtam a Misternek, és reméljük, hogy jövő héttől valami változás lesz, és nagyobb lesz a fókusz a játékosok és edzők részéről is.

Én többet használnám a Miguelt (Martinst – a szerk.).

A klub nem edzőváltásban gondolkodik, hanem a probléma megoldásán. Rajtam is nagyobb a felelősség, hogy összeszedjem a csapatot, és megpróbáljuk betapasztani azokat a sebeket, amik előjöttek, valahogy rakjuk rendbe ezt az egészet, mert még a szezon elején vagyunk, még bármi történhet itt. Nem tudom elképzelni, hogy a Mistert csak úgy 10 év után elküldenék, annál sokkal korrektebb a szegedi vezetőség. Most abban kell gondolkodnia a játékosoknak és az edzői stábnak, hogy valahogy együtt maradjunk, összeszedjük magunkat mentálisan, és kimásszunk ebből a hatalmas lyukból.”

Íme a A teljes beszélgetés:

Fotó: Sport tV