A Váradi Martina-Andrea Silvestri páros újabb magyar bajnok címért lép parkettre

A táncos pár tavaly számos trófeával lett gazdagabb, ugyanis kétszeres világkupa, illetve Európa kupa győztesek, nem utolsó sorban pedig kilencszeres magyar bajnokok lettek. A hétvégén szeretnék bezsebelni a tizedik magyar trófeát.

Február 3-4-én és február 10-11-én a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban rendezik az idei TáncSport Magyar Bajnokságot és a nemzetközi mezőnyt felvonultató Hungarian Dance Opent. Latin táncban a kilencszeres magyar bajnok páros, Váradi Martina és Andrea Silvestri a nagy esélyes.

A szezon kellős közepén járunk, folyamatosan versenyzünk, de már nagyon várjuk a magyar bajnokságot, mert a legjobb érzés itthon táncolni, hiszen a szívünk hazahúz. Emellett pedig óriási boldogság számunkra, hogy külföldön is egyre többen ismernek. Mindig a tökéletességre törekszünk, arra, hogy kidolgozzuk a tökéletes koreográfiát, amihez makulátlan ruhának, sminknek és frizurának kell társulnia, mert csak akkor léphetünk úgy a parkettre, hogy mi megtettünk mindent a siker érdekében, és akkor már nem rajtunk múlik, hogy milyen helyezést érünk el. Úgy érzem, most is a maximum felé tartunk, mindig javítjuk, pontosítjuk a koreográfiát, hogy versenyről versenyre fejlődjünk. Bízunk benne, hogy a közönség és persze a bírók is ezt látják a versenyszámunkon, és értékelik a munkánkat. Az idei szezon számunkra legfontosabb versenye a májusban tartandó Latin táncok Európa-bajnoksága lesz, ami szintén hazánkban, Debrecenben rendez a táncklubunk a Valzer TSE. Tavaly sikerült döntőbe kerülnünk, most az a célunk, hogy akkor dobogóra állhassunk. Addig azonban még sokat kell dolgoznunk, és perszer a hétvégén megnyerni a magyar bajnokságot” – mondja lelkesen Váradi Martina.

A február 3-4-én tartandó TáncSport Magyar Bajnokság, illetve a február 10-11-én meg megrendezendő Hungarian DanceOpen négy versenynapján a párosok és formációs csapatok standard és latin-amerikai táncokban, valamint tíztáncban szállnak versenybe a különböző kategóriák magyar bajnoki címéért.

fotó: Juhász Tibor.