Az aerobikosok bizakodóak a Világjátékok előtt

Megérkeztek Wroclawba az aerobikosok, a szumósok és az uszonyosúszók – többek között. A 10. Világjátékokon induló magyar sportolók a világverseny hivatalos megnyitóján is részt vesznek.

A Nemzeti versenysport szövetség csütörtöki tájékoztatása szerint Katus Tamás elmondta, arra számít, hogy a Világjátékoknak köszönhetően ezek a sportágak nagyobb figyelmet kapnak.

Persze tudom, hogy Magyarországon éppen a vizes-vb zajlik, de ennek ellenére igyekszünk az eredményeinkkel felhívni magunkra a figyelmet” – nyilatkozta a hatszoros világbajnok, kétszeres Világjátékok-győztes Katus Tamás, aki edzőként vesz részt a wroclawi játékokon.

magyar_csapat02_Vilagjatekok2017_sportmenu

Hegyi Dóra hangsúlyozta, hogy Magyarországot esélyesként emlegetik ebben a sportágban, ami a korábbi két Világjátékokon nem volt jellemző.

„Az edzőtáborok folyamán egy nagyon erős magyar csapat állt össze, bízom benne, hogy mindenkinek jól sikerült a formaidőzítése, és eredményesen zárjuk a lengyelországi Világjátékokat” – bizakodott az Európa Játékok-győztes, világbajnoki ezüstérmes aerobikos.

A wroclawi Világjátékokon 13 sportágban 60 magyar versenyző vesz részt.

Fotók: Vörös Nándor

Vélemény, hozzászólás?