Az élmények megosztása erősíti a családi kötelékeket – videó

Próbáljunk ki valamit együtt! – üzeni egy különleges család, amelynek két generációja is lehetőséget kapott, hogy bemutatkozzanak a FINA vizes versenyein Budapesten.

Bár a FINA vizes VB már véget ért, a Kormos család megható története nem csak sportok iránt érdeklődők számára üzenetértékű. Kormos Villő, a műugrás sokszoros magyar bajnoka, háromszoros Európa-bajnoki bronzérmese a Telekom videójában édesapjával és édesanyjával közösen ugrik, mert azt vallják, hogy az idő múlásával sem szabad elfelejtenünk a számunkra fontos dolgokat megosztani egymással. Lehet az sporttevékenyég, közös főzés vagy éppen egy családi kirándulás.

Kormoséknál a műugrás iránti rajongás nem apáról lányára, hanem éppen fordítva, a lányról szállt az édesapára. Kormos János 50 éves volt, amikor úgy döntött, kipróbálja a sportot, amelynek lánya az idejét szenteli. Ma már ő maga is jegyzett műugró, világbajnoki bronzérmes, aki kedden kezdi meg közel egyhetes szereplését a FINA Masters versenyein egyéni és szinkron számokban 1 és 3 méteren, valamint toronyugrásban. 60 évesen, a világverseny egyik esélyes versenyzőjeként azt üzeni mindannyiunknak, hogy mi is próbáljunk ki valamit együtt, találjuk meg azt a tevékenységet, amely segít jobban megérteni egymást, amivel szorosabbra fűzhetjük a családi kötelékeket.

Vélemény, hozzászólás?