Az FTC szurkolóknak megteremti a lehetőséget, hogy ott legyenek a lelátón a hazai bajnokikon

Az FTC több ezer szurkolónak megteremti a lehetőséget, „valahogy” ott legyenek a lelátón a hazai bajnokikon.

Az FTC keddi közlése szerint a koronavírus-járvány az egész világot érzékenyen érintette. Az egészséget, a gazdaságot, a mindennapi életet. És többek közt elvette a szurkolóktól, hogy ott lehessenek a lelátókon, amikor újraindul a sport. A Fradit is sújtja a válság. Hiányoznak a bevételek, de még jobban hiányoznak majd a szurkolók. A bajnokság folytatódik, egyelőre nézők nélkül. De milyen lehet az, futball üres lelátók előtt?

Az FTC ezért ingyenes kampányt indít szurkolói kártyával rendelkező szimpatizánsai részére:

TÖLTSÜK MEG A LELÁTÓT! LÉGY OTT „VALAHOGY”!

Az akció két ütemben valósul meg. Elsőként azok vehetnek részt, akik a 2019/20-as szezonra érvényes FTC labdarúgó bérlettel rendelkeznek, nekik 2020. május 12. és 14. napja között lehetséges, vagyis szükséges az alábbiakat megtenni, amennyiben szeretnének részt venni:

A második ütemben már azok is részt vehetnek, akik nem bérletesek, de FTC szurkolói kártyával rendelkeznek, nekik 2020. május 15. és 19. napja között szükséges az alábbiakat megtenni, amennyiben szeretnének részt venni:

A klub időrendi sorrendben választja ki azt a több ezer résztvevőt, akiknek az arca megjelenhet a Groupama Aréna lelátóin. Az akció ingyenes, a klub vállalja a „bábuk” elkészítésének és kihelyezésének minden költségét.

Töltsük meg a fő lelátót a május 23-i, Debrecen elleni bajnokira! Kattints a fradi.whumm.com oldalra, kövesd a leírást!

A résztvevőknek a szükséges adatok megadása és a saját fotójuk feltöltése után lehetőségük nyílik arra, hogy egy bábu formájában virtuálisan ott legyenek a Groupama Aréna lelátóin az FTC bajnoki mérkőzésein. A 16. életévüket be nem töltött kiskorúak a törvényes képviselő hozzájárulásával vehetnek részt az akcióban.

Az akció részvételi és adatkezelési szabályzatai ITT érhetőek el.