Bali különdíja az Eb-címek mellé

Nagy megtiszteltetés érte az immáron többszörös Európa-bajnok aerobikost, Bali Dánielt, a PSN Zrt kiválósága ugyanis elnyerte a “SmartScoring Shooting” díjat.

Ahogyan arról korábban beszámolt a magyar szövetség a hétvégén lezajlott felnőtt-junior aerobik Európa-bajnokságon Bali Dániel két aranyérmet is szerzett. Párosban Mazács Fannival, trióban pedig Farkas Balázzsal kiegészülve bizonyult a kontinens legjobbjának a PSN Zrt. kiválósága. Remek teljesítményét és sportemberi nagyságát a szervezők a SmartScoring Shooting-díj odaítélésével jutalmazták.

A 2018-ban alapított díj célja, olyan sportolót állítson a reflektorfénybe, aki inspiráló példa lehet a fiatalabb generációk számára. Ezt az elismerést idén a férfiak közül Bali Dániel, a nők közül az olasz Michela Castoldi kapta meg.

Bali Dániel: Hatalmas megtiszteltetés, hogy megkaphattam ezt a díjat. Ez egyfajta elismerése a munkámnak, ugyanis ezt a kitüntetést olyan aerobikosoknak ítélik oda, akik motiválóan hatnak nemcsak a versenytársakra, hanem a szurkolókra és a fiatalabb generációkra. Tényleg, elmondhatatlanul örülök ennek az elismerésnek.