Balogh Zsolt az NBI-be visszatérő Győrnél folytatja

A végét járja a Győri ETO-UNI FKC 2024/2025-ös szezon keretével kapcsolatos bejelentések.

A következő idényben két az NBI-ben jártas átlövő, Balogh Zsolt és Dely Márton csatlakozik a Rába-parti csapathoz – adta hírül kedden a győri klub honlapja. A zöld-fehér klubvezetése és a szakmai stábja a 2024/2025-ös szezon tárgyalásait már befejezte.

„A következő szezonra olyan csapat kialakítása a cél, amely a bennmaradás mellett stabil tagja lesz a férfi NBI-nek. Ennek elengedhetetlen alapja, hogy a fiatal játékosokat már rutinnal rendelkező sportolók segítsék. Örömmel jelentem be, hogy csatlakozik a Győri ETO-UNI FKC együtteséhez a magyar válogatott Balogh Zsolt a Ferencváros együttesétől, valamint a fiatal tehetség Dely Márton a NEKA-tól. Bízom benne, hogy a két sportoló rendkívül jól kiegészítik majd egymást a pályán és azon kívül is. Örülök, hogy Győrt választották új csapatuknak.”

– nyilatkozta Uhlig Rita, a Győri ETO-UNI FKC Kft. ügyvezetője.

„Mikor megkeresett a győri klub, nem gondolkoztam sokat, tetszik a tudatos építkezés, látom a jövőképet, szívesen veszek részt ebben a projektben. Sok fiatal tehetséges játékos van a csapatban, nekünk idősebbeknek az is feladatunk lesz a jövőben, hogy az ő útjukat is egyengessük. Célunk nem lehet más, mint a legmagasabb osztályban való tagságunk megőrzése hosszútávon. Már várom, hogy elkezdjük a közös munkát az új csapattal.”

– mondta a magyar válogatott kézilabdázó Balogh Zsolt.

„Kilenc nagyszerű NEKA-n töltött év után, új kihívásokra és impulzusokra vágytam a karrieremben. Így nagyon örültem mikor megkerestek a klub képviselői. Úgy gondolom a Győr egy nagyon szimpatikus és ambiciózus csapat, ahol lehetőségem lesz tanulni és fejlődni. Remélem sok közös sikerben lesz részünk és már alig várom, hogy nyártól elkezdhessük a közös munkát.”

– nyilatkozta Dely Márton.

 

Fotó: MKSZ / Kovács Anikó