Bernd Storck hiányolta a szurkolói támogatást

A magyar labdarúgó-válogatott Böde Dániel góljával, 1-0-ra győzött Feröer-szigetek ellen a vb-selejtezőkör utolsó összecsapásán. A találkozót követően mindkét kapitány értékelte a mérkőzést – számolt be kedd késő este az MTI.

Nem volt egyszerű mérkőzés. Tudtuk, hogy mivel tartozunk a svájci vereség után a szurkolóinknak, s ha nem is sikerült sokkal, de azért nyertünk 1-0-ra. Nem játszottunk jól, de végig nyerni akartak a játékosok, ezért megdicsértem őket” – jelentette ki Bernd Storck, aki nem kívánt részletekbe menően beszélni a találkozóról, egyúttal hozzátette, a csapat ezúttal nem kapta meg azt a támogatást drukkereitől, amit megszokott, ő pedig ehhez hasonlót még nem élt át pályafutása során.

Jó mérkőzést játszottunk. Néhány labdát ugyan eladtunk, de azért stabilan védekeztünk. A második félidő első fele is rendben volt még, de a végére elfáradtunk. Nem mondom, hogy nem érdemelték meg a győzelmet a magyarok, de csalódottak vagyunk, hogy tíz perccel a vége előtt kaptuk a három pontot eldöntő gólt” – értékelt Lars Olsen, a feröeriek dán szakvezetője.

fotó: Sas Gábor