Böczögő Dorina a GameTime-ban

A MTK-Budapest és a magyar női tornászválogatott kiválósága, Böczögő Dorina is részt vesz a Magyar Diáksport Szövetség által indított kezdeményezésben.

A Magyar Torna Szövetség szerdai közlése szerint a Diákolimpia GameTime lényege, hogy otthon is elvégezhető kihívások formájában mozogjanak a fiatalok. Erre azért volt szükség, mert a  koronavírus-járvány miatt március 11-én félbeszakadt a Diákolimpia idei versenysorozata, és eddig az időpontig mindössze a versenyek 20%-ában sikerült bajnokot avatni. A nyolc sportágban rajtoló öthetes program összesen 72 kihívást tartalmaz, amelyet a sportágak kiválóságai mutatnak be a gyerekeknek, köztük Böczögő Dorina is, aki már el is készítette (IDE KATTINTVA tekinthető meg) a saját videóját.

Az egyes kategóriákban három nehézségi fokozatban 9-9 kihívást kell teljesíteni a diákoknak a tanév végéig folyamatosan, és a teljesítésekről szóló videókat fel kell tölteni a program weboldalára: www.gametime.diakolimpia.hu.

A leglelkesebb diákok, a legtöbb tanulót bevonó pedagógusok sportszereket, sportruházatot és további értékes ajándékokat nyerhetnek.

Balogh Gábor, elnök, Magyar Diáksport Szövetség: Az idei Diákolimpia szezont ugyan nem tudtuk befejezni, de bízunk benne, hogy az izgalmas feladatok, a challenge-ekre invitáló példaképek és az értékes jutalmak megmozgatják a gyerekeket és tanáraikat is, és ha diákolimpiai bajnokokat nem is hirdetünk, de rengeteg ügyes résztvevőt tudunk majd díjazni a tanév végén!