Borlai Gerzson edzi az Exatlon sztárját

Két sportoló, két eltérő edzésforma, ami mégis összekapcsolódik.

A szervezők közlése szerint Mórádi Zsolt, a tízszeres kick-box világbajnok és Borlai Gerzson, egy teljesen új mozgásforma, a Borlai Training, saját testsúlyos, planche edzés ötletgazdája pénteken 18:00 órától együtt vezeti le a heti feszültséget a Westend Tetőkert sportprogram-sorozatán.

Izgatottan várom a pénteket, ugyanis nagyon szeretek új sportokat kipróbálni, és Gerzson edzésformája tökéletesen illeszkedik a saját sportágamba. Inspiráló amikor két sportoló nyit a másik sportja felé, és belekóstol egy eltérő, de mégis hasonló világba, ezekből mindig remek dolgok sülnek ki. Küzdősportolóként én is mindig kiegészítem az edzéseimet futással, valamint erősítő, saját testsúlyos elemekkel, mivel a kondícióm és az erőnlétem is rendkívül fontos. Gerzsonnak már megmutattam néhány kick-box technikát, biztos vagyok benne, hogy az is nagyon hasznos lesz, amit pénteken én tanulok tőle” – mondja Mórádi Zsolt.

A kick-box egy kifejezetten összetett sportág, amihez erős testtudat szükséges. Nem áll tőlem távol a küzdősportok világa, ugyanis már próbáltam a krav magát és évek óta rendszeresen ju-jitsu-zok. Nemrég pedig Mórádi Zsolt edzésén belekóstoltam a kick-box alapjaiba, ami különleges utazás volt számomra. Szuper volt, hogy teljesen az alapokról építette fel az edzést, így bárki be tudott kapcsolódni, én is sokat tanultam tőle, ugyanis speciális gyakorlatokat is beépített az egy órás tréningbe. Pénteken én is készülök extrákkal Zsoltnak és mindenkinek, most a csoportos és páros gyakorlatok kerülnek majd előtérbe” – részletezi Borlai Gerzson.

Augusztus 9-éig nyitva tart a Westend Tetőkert Sportterasza, ahol minden nap más típusú ingyenes edzésekkel várják az érdeklődőket a népszerű instruktorok. Az egyórás tréningeket követően pedig igazi piknikhangulatban, finomságok kíséretében lehet lelazítani az izmokat.

Augusztus 9-én megnyílik a Képregényterasz a Westend Tetőkertben, ahol 11:00-18:00 óra között „találkozhatsz” a kedvenc képregényhőseiddel és érdekes beszélgetéseken is részt vehetsz.

Ha mindez nem lenne elég, a programsorozat csúcspontjaként augusztus 12-16. között mennyei borokkal, gasztronómiai ínyencségekkel és akusztikus koncertcsemegékkel vár mindenkit a Westend Borpiknik.

További részletek:

https://westend.hu/blog/esemenyek