Debreceni fitneszterem névadója lett a SCITEC

Az év európai táplálék-kiegészítő márkájának választott SCITEC nevét vette fel egy újabb felsőkategóriás edzőterem. A SCITEC magas minőségi követelményeinek megfelelő, prémium termékeihez illeszkedő fitness clubok sorában vidéken elsőként egy debreceni edzőterem veszi fel a márkanevet.

A SCITEC korábban a testépítők világában vívott ki előkelő pozíciót magának magas minőségű, prémium termékeivel. A vállalat az elmúlt két évben nyitott az olimpiai sportágak felé, egyszerűen elkészíthető, kiváló ízesítésű termékeivel ma már a szélesebb, aktívan sportoló közönség körében is népszerű. Termékei – mint például a fehérjék, sportitalok és vitaminok – minden rendszeres (heti 2-3) sporttevékenységet végző számára fontosak és ajánlottak az egészséges étrend kiegészítéseként.

A nemrégiben az év európai táplálék-kiegészítő márkájának választott vállalat a fitnesztermek piacán is erősíti pozícióit, az első hivatalos SCITEC edzőterem április óta SCITEC Gold Fitness Club néven működik Budapest egyik meghatározó sportközpontjaként a Lurdy Házban.

Azt látjuk, hogy nagy az igény a fogyasztók részéről a klasszifikált termek iránt és erős a verseny a fitnesztermek között: egy fővárosi kerületben, de akár nagyobb vidéki településen belül akár 2-3 felsőkategóriás terem is működik. Számukra biztosítjuk a lehetőséget, hogy pozícionálásuk erősítése érdekében használják a SCITEC nevet, a fogyasztók pedig a globális SCITEC-standardnak megfelelő, minőségi kiszolgálásban részesülhetnek – mondta el Szász Máté, a SCITEC NUTRITION közép-európai regionális kereskedelmi igazgatója. Hozzátette: a rendszer nem franchise jellegű, az edzőtermek megtarthatják önálló működésüket, de vállalniuk kell a SCITEC minőségbiztosítási elveinek betartását, s kizárólag SCITEC termékeket forgalmazhatnak.

A vidéki edzőtermek sorában elsőként egy debreceni edzőterem vette fel októbertől hivatalosan a SCITEC Fitness Club nevet. Szakmai vélemények szerint a debreceni Magyarország egyik legjobban felszerelt edzőterme: az amerikai gépcsaládok legjava várja a vendégeket, ami lehetővé teszi a legmagasabb szintű sportolást, s mindez számos kényelmi szolgáltatással párosul. A jelenleg 1300 négyzetméteren működő edzőtermet a tervek szerint még tovább bővítik, így várhatóan 2000 négyzetméteren a város legnagyobb terme lesz a SCITEC Fitness Club Debrecen.

Az együttműködés keretében a SCITEC és az edzőtermek jobban összehangolják marketingtevékenységüket is, közös promóciókat, aktivitásokat szerveznek. Nagy sikerrel indult el szintén idén ősszel a mára országossá fejlődött SCITEC Életmód Club. A 12 hetes életmódváltó-program komplex megoldást kínál: szakavatott edzőkkel, személyre szabott edzéstervvel és működő diétával segít azoknak, akik életminőségükön szeretnének javítani.

Mint ismert a SCITEC NUTRITION az elmúlt 20 évben Európa egyik vezető sport-táplálékkiegészítő márkájává fejlődött kiváló ízeinek, egyszerű használhatóságának és számos innovatív megoldásának köszönhetően. Prémium minőségű termékeit több mint 90 országban fogyasztják elsősorban sportolók és az aktív, egészségtudatos életmód követői. A legszigorúbb élelmiszerbiztonsági követelmények betartásával készülő étrend-kiegészítők és vitaminkészítmények egyenletesen kiemelkedő minőségben jutnak el a fogyasztókhoz. A SCITEC NUTRITION minden sportoló elkötelezett támogatójaként így járul hozzá a legjobb teljesítmény eléréséhez és az életminőség javításához.

A SCITEC Magyarország a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos sport-táplálékkiegészítő szállítója és arany fokozatú támogatója, valamint a SCITEC NUTRITION kapta a 2017-es év európai márkája díjat.