Dombi Rudolf és Verrasztó Dávid a Konyhafőnök VIP 2-ben

Hamarosan kezdetét veszi a Konyhafőnök VIP második évada az RTL Klubon, melyben ismét közismert személyiségek mérkőznek meg egymással. A késélre menő küzdelem tétje ezúttal is a konyhafőnöki cím és 10 millió forint.

A Konyhafőnök zsűritagjai, Wossala Rozina, Fördős Zé és Sárközi Ákos bejelentette a következő évad szereplőit – számolt be az RTL Klub. A műsorban két sportoló is kipróbálja magát a konyhában: az olimpiai bajnok kajakos, Dombi Rudolf és a kétszeres világbajnoki ezüstérmes, kétszeres Európa-bajnok úszó Verrasztü Dávid.

A kereskedelmi csatorna közleménye szerint a műsorban harminckét olyan sztár küzd meg a fődíjért, akik egytől-egyig bebizonyíthatják: a konyhában is megállják a helyüket. Gasztronómiai felkészültségüket a háromfős zsűri, vagyis Wossala Rozina, Sárközi Ákos és Fördős Zé értékeli majd, akik ezúttal sem lesznek kenyérre kenhetőek.

A konyhapultban közszereplők, ismert színészek, énekesek, sportolók és televíziós személyiségek forgatják majd a fakanalat. Az RTL Klub képernyőjén hamarosan Anger Zsolt, Bálint Ádám, Bundy Gergő (Survivor), Csordás Ákos, Dobó Ági, Dombi Rudolf, Erdélyi Tímea, Haumann Máté, Iszak Eszter, Jakupcsek Gabriella, Kálmán Olga, Király Péter (ÉNB Gábor), Kováts Vera, Kökény Attila, Lakatos Márk, Lola, Lotfi Begi, Mérai Kata, Nébald Olivér (ÉNB Roland), Nyári Alíz, Polgár Krisztina, Szabados Ágnes, Szabó Simon, Szabó Sipos Barnabás, Szabó Zsófi, Szunai Linda, Ungár Anikó, Vágó Piros, Valkó Eszter, Varga Viktor, Verrasztó Dávid és Walkó Csaba küzdelmét követhetik nyomon a nézők minden hétköznap este a Konyhafőnök VIP2-ben.

A gasztro-reality rajongóinak már csak pár hetet kell várniuk, hogy láthassák, milyen komoly küzdelemben bizonyíthatnak a hobbiszakácsok. A zsűri azonban már most több kulisszatitkot elárult a Konyhafőnök VIP második évada kapcsán a Reggeliben.

fotó: RTL Klub

Vélemény, hozzászólás?