Egyedülálló tartalommal, új motorsport koncepció a Spíler TV-n

A TV2 Csoport nagyszabású portfólió bővítésének keretében 2016-ban elindult a Spíler TV. A férfias szórakozást kínáló csatorna 2017 tavaszán elindította a Spíler TV MotorsportHD Projektet, amelyben a technikai sportoké a főszerep. A Spíler TV válogatott programkínálattal és exkluzív tartalommal erősített a motorsportok területén: Itt láthatóak a MotoGP hihetetlenül izgalmas futamai, amely az egyetlen magyar gyorsasági motoros világbajnok, Talmácsi Gábor és a riporter Mezei Dániel párosközvetítésében követhető. A páros kommentátor tagja Szabó Róbert szakértővel közösen a Superbike világbajnokság (WorldSBK) futamait is közvetíti. Azt a sorozatot, amelynek Supersport kategóriájában Sebestyén Peti motorversenyzőnek szurkolhatnak a rajongók a SPÍLERT TV-t nézve.

A Faster Promotion csütörtöki tájékoztatása szerint 2017. augusztus 27-től a SPÍLER TV MOTORSPORTHD PROJEKT a MotoGP közvetítések mellett STÚDIÓ tartalommal élőben jelentkezik, „GP STUDIO LIVE”.

Balogh Tamás, adrenalin függő műsorvezető – riporter hozza közelebb a nézőkhöz a versenyzőket, a sorozat érdekességeit vendégeivel a futamok kisérőműsorában.
Így a kétkerekűek szerelmeseinek a Spíler TV élő közvetítésben és stúdió műsorral hozza el a MotoGP-t, új és friss exkluzív tartalmakkal. Ezen a hétvégén Silverstone-ban folytatódik a világbajnokság, a Spíler TV ezúttal is a szabadedzésektől kezdve nyomon követi az eseményeket, mindhárom kategóriában. A stúdióban élőben – életérzés, izgalmak, a versenyzők mindennapjai – Balogh Tamás vendégeivel beszélget, utánajár, elemez. Az induláskor a “GP Studio Live “ első vendége Nagy Réka műsorvezető, modell és Stefano Favaro, sportmarketing és média tanácsadó – Talmácsi Gábor világbajnok egykori menedzsere, aki Gáborral idén ünnepli a világbajnoki cím megszerzésének 10. évfordulóját.
Jó néhány éve motorozom, ráadásul egy superspeedet hajtok, a sebesség imádata és az adrenalin függőség számomra ismerős érzés. Természetesen ez a fajta motorozás eltörpül a mögött, amit a Spíler TV-n láthatnak a nézők. Nagyon örülök, hogy részese lehetek egy olyan projektnek, ami közel hozza az emberekhez a motorozást, a versenyt. A műsorban megmutatjuk az országnak, hogy miért érdemes követni a MotoGP-t. Lehetőséget adunk majd a nézőknek, hogy szinte részesei lehessenek egy-egy élő közvetítésnek, mert az internetes alkalmazások és okos telefonok világában bárki üzenhet nekünk, hozzászólhat a versenyhez, elmondhatja véleményét a Spíler TV Facebook-oldalán. Vendégeim nemcsak a motorsport világából jönnek, így igazán széles szemlélettel és véleménnyel gazdagon készül majd minden egyes stúdió műsor.” – foglalta össze a vasárnapi adásokat Balogh Tamás, a benzingőzzel fertőzött műsorvezető, aki azt is megígérte – “Az igazi „szakértést“ meghagyjuk Talmácsi Gábornak és Mezei Dánielnek a kommentátor fülkében. Mi, a stúdióműsor szereplői pedig ígérjük, hogy olyan energiával, lelkesedéssel és lendülettel készítjük majd a műsort, mint ahogy Rossi gyorsul a célegyenesekben.”
A “GP STUDIO LIVE” igazi háttérműsor a motorsportok szerelmeseinek. Készítői minden versenyhétvégére az izgalmas pillantokkal és a versenyen elkapott és felidézésre érdemes jelenetekkel várják a nézőket. A vendégek a világ vezető csatornáihoz hasonlóan életérzést adnak, rajonganak és nem feltétlenül szakértői a gyorsasági motorsportok világának!
A Spíler TV MotorsportHD projekt csapata folyamatos újdonságokkal készül futamról futamra és hamarosan állandó rovatok fogják színesíteni a vasárnapi “GP STUDIO LIVE” adását.
Augusztus 27-én 13 óra 15 perctől estig, 18 óráig “GP STUDIO LIVE” a SPÍLER TV műsorán!
A gyorsaságimotoros-világbajnokság, ismertebb nevén MotoGP a motorkerékpársport legmagasabb osztálya, szabályait az FIM határozza meg. Hasonló sorozat a Superbike-világbajnokság és a Supersport-világbajnokság. 1949 óta minden évben megrendezik. Jelenleg három széria kap helyet a sportágban: a Moto3, a Moto2 és a MotoGP. A MotoGP kategóriában kizárólag prototípusok indíthatók, vagyis az itt indított motorkerékpárok még átalakításokkal sem hozhatók kereskedelmi forgalomba.
Figyeljétek a Spíler TV facebook oldalát – www.facebook.com/spilertv

Vélemény, hozzászólás?