Életmód fesztivállá bővül a Fitbalance

Teljesen megújul az egyik legismertebb magyar sport és életmód expo, a Fitbalance. Május 4-én a Papp László Budapest Sportarénában minden eddiginél színesebb programmal, rengeteg sportágat felvonultató életmód fesztivállal várják az érdeklődőket a szervezők. Az eseményre a belépés ingyenes (regisztrációhoz kötött), a MÁV 50%-os kedvezményt biztosít a fesztiválra látogatóknak.

A szervezők közlése szerit a több, mint tíz éves múlttal rendelkező Fitbalance 2019-ben jelentős arculatváltás után kibővíti programkínálatát. Immár nem csak a fitness és az erősport, hanem a tömegsportok, hagyományos magyar sikersportágak is felvonulnak, interaktív bemutatókkal, játékokkal népszerűsítve a rendszeres testmozgást. A komoly sportszakmai támogatással megvalósuló rendezvény célja, hogy ösztönözze a látogatókat az egészségesebb életmód kialakítására és felhívja a figyelmet a rendszeres sportolás fontosságára. Több, mint tíz színpadon száznál is több trénerrel folyamatosan zajlanak majd események, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább szimpatikus mozgásformát.

A nagyszínpadon a legismertebb instruktorok tartanak bemutató órákat, az élménypontokon különböző edzésformák, sportágak mutatkoznak be és interaktív játékokkal próbálhatják ki erejüket, ügyességüket a vendégek. A szórakoztató elemek mellett olimpikonok, sztársportolók közönségtalálkozója, a különtermekben pedig szakmai workshopok és előadások színesítik a programot. Az eseményre kitelepülnek a legnépszerűbb edzőtermek, a legnagyobb táplálékkiegészítő forgalmazók, sportmárkák is, így minden biztosított ahhoz, hogy segítse, informálja, döntésre ösztönözze az életmód váltásra készülőket.

A női zónában a sportok mellett a divat, az étkezés és a lélek titkai is terítéken lesznek, divatbemutatók, látványfőzés és sztárinterjúk váltják egymást. A gasztrosétány étel és italkínálata pedig segít energiával feltölteni a megfáradt vendégeket.

Persze nincs Fitbalance klasszikus fitness versenyek nélkül: egész nap az országos bajnokság részeként Gyerek Fitness Kupa, majd fitness modell verseny zajlik majd.

A Fitbalance a Budapest Európa Sport Fővárosa 2019 eseménysorozatához kapcsolódó rendezvény, szakmai támogatója az EMMI Sport Államtitkársága, a Testnevelési Egyetem, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Edzők Társasága.

A Fitbalance-ra érkező vendégek 50%-os MÁV kedvezményt érvényesíthetnek a helyszínen.

A Fitbalance hivatalos oldala:

https://fitbalance.hu/

Fitbalance a közösségi oldalakon:

https://www.facebook.com/fitbalance.magyarorszag/

https://www.instagram.com/fitbalancehungary/