Elindult a junior torna-vb hivatalos honlapja

Elindult a junior torna-világbajnokság honlapja!

A Magyar Torna Szövetség tájékoztatása szerint a jwchgyor2019.hu oldalon minden aktuális információt megtalálhatnak az érdeklődők. A honlap bemutatja vendéglátóként Magyarországot és Győr városát.

Magyarországon kiemelt szerepet játszik a sport, számos nagy világversenynek lehettünk házigazdái, Győr pedig különösen élen jár ebben. Az általam 12 éve vezetett városban az elmúlt években több, mint 15 nagy európai vagy világverseny rendezési jogát nyertük el. 2017-ben az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválnak köszönhetően az egész olimpiai családot vendégül láthattuk városunkban. Ennek a rendezvénynek is köszönhető, hogy az elmúlt két évben olyan infrastrukturális fejlesztések történtek Győrben, amelyek már lehetővé teszik a junior torna-világbajnokság sikeres megrendezését is” – olvashatók a honlapon Borkai Zsoltnak, Győr polgármesterének a szavai.

A világbajnokság június 27-én kezdődik és 30-áig tart. A hivatalos jegyértékesítés áprilisban veszi kezdetét. A vb-t a sportág történetében  – magyar kezdeményezésre – először rendezik meg.