Elmarad a Győri Audi ETO KC – Vasas SC mérkőzés

A 2017. szeptember 9-én (szombaton) 18 órától esedékes Győri Audi ETO KC – Vasas SC magyar bajnoki találkozó elmarad. A Klub kérésére a Magyar Kézilabda Szövetség úgy határozott, a mérkőzés egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.

A Rába-parti együttes pénteki közlése szerint egy, a Győri Audi ETO KC játékosainak nagy részét érintő fertőzés miatt Klubunk vezetősége felvette a kapcsolatot a Magyar Kézilabda Szövetséggel, mely úgy határozott, hogy későbbi időpontban rendezi meg a 2017. szeptember 9-én (szombaton) esedékes Vasas SC elleni mérkőzést.

Felvettük a Vasas SC-vel és a Magyar Kézilabda Szövetséggel a kapcsolatot, akik pozitív és segítőkész hozzáállását ezúton is köszönöm. Jelenleg is több játékosunk kórházi ellátásra szorul, nem kockáztathatjuk a továbbfertőzés veszélyét, valamint a játékosok egészségét, testi épségét. Fontos megjegyezni, hogy ellentétben több hírportálon megjelentekkel, valószínűleg vírusos fertőzés okozza a tüneteket, de ennek pontos megállapítására csak későbbiekben kerülhet sor. – tájékoztatott Dr. Bartha Csaba elnök – A találkozó egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.”

Az előre megváltott jegyek és bérletek természetesen a mérkőzés újabb időpontjában is érvényesek. A szurkolókat minél hamarabb tájékoztatni fogjuk a találkozó új időpontjáról.

fotó: Győri Audi ETO KC

Vélemény, hozzászólás?