Élő stream közvetítésen is követhetők a 17. FINA Masters-vb hétvégi döntői!

Izgalmas és látványos versenyekkel, köztük az egyéni és szinkron toronyugrás döntőivel, a szinkronúszó csapatok szabad gyakorlatának fináléjával és a férfi és női vízilabda-csapatok döntőivel várja a szurkolókat a hétvégén 17. Masters Világbajnokság. A versenyhelyszínek mellett számos ingyenes és színes programot kínálnak a szurkolói zónák is, akik pedig a nagy meleg miatt inkább otthonról szurkolnának, a vizes masters vb youtube-csatornájának stream közvetítésein keresztül élőben követhetik a versenyeket, mérkőzéseket.

A Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint ötödik napja tart sikerrel a 17. FINA Masters Világbajnokság, amely számos izgalmas programot tartogat a hétvégére. Balatonfüreden szombaton, a 25-39 éves korosztály 3 km-es döntőjével zárul a nyíltvízi úszás versenyprogramja. A szurkolóknak érdemes ugyanakkor figyelemmel követniük a híradásokat, hiszen az időjárásváltozás miatt előfordulhat, hogy szombatra tervezett döntőket vasárnap rendezik majd meg. A Duna Arénában szombaton a férfi és női egyéni és szinkron toronyugrás döntőire kerül sor, míg vasárnap a 3 méteres egyéni és vegyes szinkronugrás indulóinak drukkolhat a közönség. A Városligetben szombaton a szinkronúszók egyik leglátványosabb versenyét, a csapatok szabad gyakorlat döntőit csodálhatják meg a kilátogatók, majd vasárnap a szabad kombináció, szabad gyakorlat mixed duó döntőivel zárul a versenyprogram. Óriási az érdeklődés az olimpiai bajnokokat is tömörítő Millenium férfi vízilabdacsapat mérkőzései iránt. A Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában szombaton játszák a férfi és női elődöntőket, vasárnap pedig a döntőket.

A masters világbajnokság versenyeire a belépés ingyenes, a vízilabda mérkőzések regisztrációhoz kötöttek. Akik nem a helyszínen néznék a mérkőzéseket, de mégis igazi szurkolói hangulatban és nagy társaságban szeretnék nézni a versenyeket, látogassanak ki a vizes világbajnokság szurkolói zónáinak egyikébe. A Duna Aréna mellett és a Margitszigeten kialakított Fan Zone-ok számtalan színes és ingyenes programmal várják a látogatókat.

FINA Youtube csatornáján pedig friss, élő közvetítések és a korábbi napok teljes felvételei is megtalálhatóak. A FINA stream közvetítései különösen izgalmasak, hiszen nem csak a versenyt és az eredményeket lehet élőben nézni, de a TV-s közvetítésekhez hasonlóan a versenyek legszebb mozdulatait lassítva is visszajátsszák. Az aktuális, legutóbbi versenyek stream-jeinek linkjei is megtalálhatók a FINA honlapján és Facebook oldalán is.

Vélemény, hozzászólás?