Élvezetes meccsekkel zárult az idei Traubisoda Strandröplabda Bajnokság

Az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság utolsó fordulójára került sor hétvégén Hajdúböszörményben, a Bocskai Strand és Gyógyfürdőben. A forduló érdekessége az volt, hogy az Eötvös Kupára érkező játékosok miatt mindhárom kategóriába szerepelt külföldi pár is.

A szervezők tájékoztatása szerint a hölgyeknél Dr. Kovács Katalin és Harmati Andrea magabiztos játékkal utasították maguk mögé a mezőnyt, és játszmaveszteség nélkül nyertek. A második és a harmadik helyet szerbiai kettősök szerezték meg, az ezüstérmeket Tara Bukvic és Miljana Gunjaca, a bronzérmeket pedig Andela Gombkete és Dunja Sili.

Az összetett versenyt 24 ponttal Dr. Kovács Katalin nyerte, így ő vehette át a 100 liter Traubisoda kuponját. Második lett 21 ponttal Almási Nóra, harmadik 15 ponttal Kovács-Miskolczi Noémi.

A férfiaknál az ukrán Erik Kopcha, Oleksandr Sologub páros szintén játszmaveszteség nélkül győzött. Itt a második helyet a Temesvári György, Ujlaky Gergő kettős szerezte meg a Miroslav Petrovic, Szombathy András duó előtt.

Az összesített pontversenyt 15 ponttal Hubicska Patrik nyerte, második lett 14 ponttal Csutora Zoltán, harmadik 12-12 ponttal Berkes Zoltán és Mészáros Zoltán.

A vegyes párosoknál nyolc páros nevezett. Kora délután zuhogó esőben került sor a döntőre melyet minimális különbséggel a Dr. Kovács Katalin, Gyula Zoltán páros nyer meg a Bukarestből érkező Zeynep Koc, Kosinski Carol kettős előtt. A dobogó harmadik fokára is a román fővárosból érkezők állhattak, Kosinski Irina és Radu Tanase személyében.

Az összesített pontversenyt Gyula Zoltán nyerte 32 ponttal, második helyen végzett Dr. Kovács Katalin 28 ponttal, harmadik lett Szabó Kármen 26 ponttal.

Az eredmények, képek és a versennyel kapcsolatos más érdekességek megtalálhatók a Szövetség honlapján (http://hajduvolley.fw.hu ) és a Facebookon ( https://www.facebook.com/hbmstrandroplabda ).

Vélemény, hozzászólás?