Évbúcsúztató a futóknál – ropogós almával

November 25-26-án kerül sorra a 14. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton Siófokon.

A BSI tájékoztatása szerint a szombati félmaratonra, mint a legnépszerűbb versenyszámra már be is telt a 2200 fős limit.  De nem csak ez az újdonság, hanem az is, hogy a versenyeknek új rajt és célhelye lesz: a siófoki Petőfi sétány.
Aki a siófoki utcákon és a Balaton parton szeretné teljesíteni a klasszikus maratoni távot, az a két nap során háromszor is rajthoz áll: előbb 14, majd 7, aztán vasárnap 21 kilométer lesz az adag. Az esemény egyben az Olimpiai Ötpróba része is. A teljesítők egyedi érmet kapnak!

Leadta nevezését Gelencsér Tímea, a 2016. évi szépségkirálynő is, aki rendszeresen fut a BSI versenyein, idén már az ötödik rajtjához készül.

Az Agrármarketing Centrum (AMC) – az idén indított almafogyasztást ösztönző kampány folytatásaként – friss és ropogós almát biztosít a hétvégi eseményre a versenyzők számára. Az AMC és a Terméktanács gondolt azokra is, akik a gyümölcslevet szeretik inkább: november 25-én, szombaton 13 és 15 óra között almalé kóstoltatással várják a látogatókat, a Petőfi sétányon.

Minden további részlet a www.futanet.hu oldalon

Rajtok:

szombat 10:00, 12.30 (félmaraton) és 16.00

vasárnap 11:00

fotó: felmaraton.hu