Fabregas ajándékával ünnepli a döntőbe jutást Szász Kitti!

A Red Bull Street Style negyedik fordulójából a döntőbe jutott Szász Kitti, így november 14-én lesz kiért izgulnia a magyar közönségnek.

A nemzetközi freestyle futballbajnokság élő közvetítésének köszönhetően élőben lehet szurkolni a legjobbaknak a világ minden pontján. Addig is a komoly felkészülés mellett Kitti a Fabregastól kapott ajándékcsomaggal ünnepel – derült ki az energiaital cég tájékoztatásából

A Red Bull Street Style, azaz a hivatalos freestyle futballbajnokság 2008 óta egyik úttörője sportéletben, a labdarúgók kreativitásának bemutatásával évről évre növeli a sport népszerűségét. A freestyle foci elképesztő trükkök és manőverek lenyűgöző művészete, ahol a női és férfi versenyzők a legkreatívabb, a legstílusosabb és a technikailag leginkább kidolgozott produkcióval győzedelmeskedhetnek.

A 2020-as tornát idén online láthatják az érdeklődők. 93 ország több mint 500 lelkes jelentkezője közül került ki a legjobb 8 női és 32 férfi versenyző, akik 2020. november 14-én csapnak össze a világdöntőben. Szász Kitti nem csak a továbbjutásnak örülhet, Fabregas egy dedikált labdával és cipővel jutalmazta a magyar sportolót.

A Red Bull Street Style közvetítése elérhető a verseny hivatalos online felületén.

Fotókredit: Red Bull/ Somay Márk