Forgalmi változások április 13-14-én a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás útvonalán

Az idén 34. alkalommal megrendezésre kerülő Telekom Vivicittá Városvédő Futás miatt április 13-14-én forgalmi változások lépnek érvénybe Budapest bizonyos kerületeiben.

A szervezők tájékoztatása szerint mindkét napon, szombaton és vasárnap forgalmi változások lesznek a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás útvonalán.

SZOMBATON (2019.04.13)

A szombati futamok főként a Margitszigetet érintik ezért lezárásra kerül a XIII. kerület Margitsziget központi út 6:00 – 17:00 között.

Ezenkívül, forgalomi változásokra lehet számítani az Árpád hídon a Népfürdő utcán a Jászai Mari téren a Pesti Alsó rakparton (a Széchényi István tér és Népfürdő utca között) és a Margithídon 14:50 – 16:00 között.

VASÁRNAP (2019.04.14)

A rajt cél helyszín kialakítása miatt lezárásra kerül a Margitsziget központi út 6:00 – 17:00 között.

Rendezvény miatt forgalmi változásokra kell számítani Budapesten többek közt Margithídon, Széchényi István téren Lánchídon az Alagút utcában az Attila úton a Fő utcában a Bem rakparton a Pázmány Péter Sétányon a Műegyetem rakparton a Szabadság hídon a Fővám téren a Jászai Mari téren az Újpest rakparton 8:50-14:30 között.

Ezenkívül a Lezárásra kerül a Budai Alsó rakpart (az Üstökös utca és Pázmány Péter sétány között ) 7:00 – 10:30 között illetve a Pesti Alsó rakpart teljes egészéven 7:00 – 14:04 között.

A futók elhaladását követően az egyes útszakaszok fokozatosan megnyitásra kerülnek.

A terelésekről az összes információ ABC sorrendben itt található.
A terelésekről az összes információ időrendi sorrendben itt található.
A terelésekről szóló részletes térkép itt található.
Az eseményről útvonalanimáció itt található.

 

További információk az elterelésekkel kapcsolatban:

web.:www.forgalmivaltozasok.hu