Gyurcsó Ádám: „nem gondolkozom a klubváltáson, szerintem ki fogom tölteni a szerződésemet”

Úgy tervezi, hogy kitölti a szerződéséből hátralévő egy évet Gyurcsó Ádám korábbi magyar válogatott labdarúgó, aki klubcsapatával, az AEK Larnacával éppen csak lemaradt a ciprusi bajnoki címről.

A játékos az M1 aktuális csatornának nyilatkozva úgy fogalmazott, hogy az októberi edzőváltás idején a kilencedik helyen álltak, így nagy teljesítmény, hogy bejutottak a rájátszásba és a végén versenyben voltak a bajnoki címért, melyet ugyanannyi ponttal az APOEL kaparintott meg – rta az MTI.

„Ha akkor valaki azt mondja nekünk, hogy az utolsó fordulóban még lesz esélyük a bajnokságot megnyerni, azt szerintem mindenki aláírta volna”

– jelentette ki. Ugyanakkor hozzátette, a végén már kis csalódásként élték meg, hogy nem tudtak nyerni, mert miután lendületbe jöttek, sokak véleménye szerint az övék volt a legjobb csapat a bajnokságban.

Ő maga több játéklehetőségre számított, emiatt nem lehetett elégedett.

„Csapatszinten ez egy jó idény volt, de nekem személy szerint csalódás”

– mondta.

A 33 éves támadó 2021 augusztusának végén szerződött a ciprusi együtteshez, amellyel egyszer harmadik, kétszer pedig második lett a bajnokságban. Ezzel kapcsolatban azt fogalmazta meg célként, hogy jó lenne végre nyerni, ő maga pedig többet szeretne hozzátenni a csapat teljesítményéhez, mint amennyit a legutóbbi idényben.

Jelezte, a felkészülés során igyekszik bizonyítani, hogy helye van a csapatban, aztán majd eldől, hogy miként alakul a sorsa.

„Jelen pillanatban abszolút nem gondolkozom a klubváltáson, szerintem ki fogom tölteni a szerződésemet”

– jelentette ki.

 

fotó: csakfoci.hu