Hajdúszoboszlón folytatódik a strandröplabda-bajnokság

Az immár hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság negyedik fordulójára kerül sor június 23-án és 24-én Hajdúszoboszlón.

A szervezők tájékoztatása szerint Európa legnagyobb fürdőkomplexumában, a Hungarospa Gyógy- Termál és Strandfürdőben (http://www.hungarospa.hu) szombaton a női és a férfi, míg vasárnap a vegyes párosok játszanak majd. A forduló egyben a Magyar Röplabda Szövetség pontszerző versenye is.

A mostani fordulóban is minden résztvevő traubisodát kap ajándékba, ezen kívül igen változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora:

  • Az első három helyezettek érem és oklevél díjazásban részesülnek.
  • Az első helyezett csapatok mindkét tagja külön-külön kupát nyer.
  • A Hungarospa szokás szerint jellegzetes ajándékokkal kedveskedik az előkelő helyeken végzőknek.

Játéktudástól függetlenül mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Az előző fordulóhoz hasonlóan most is két kategóriában is nevezhetnek a párosok. Az „A”-ban a felnőtt vagy junior versenyengedéllyel rendelkezők, a „B”-ben akiknek nincs ilyen. Az érmeket és kupákat is mindkét kategóriában kiosztják. Előzetes regisztrációt is szívesen fogadnak az eotvosvolley@externet.hu e-mail címen, de hétvégén 8 és 9 óra között a strand főbejáratánál is lehet nevezni. Több információ: +36-30/9658-158