Hamarosan indul a zsűrizés

Az előzetes várakozásokat is felülmúlta a Magyar Torna Szövetség online tornaversenyére beérkezett gyakorlatok száma – árulta el Puskás Jenő, utánpótlás szövetségi kapitány, aki a felnőttek szövetségi kapitánya, Kovács István, a felnőttek vezetőedzője, Szűcs Róbert és az utánpótlás vezetőedzője, Rácz Attila mellett részt vesz a végső sorrend kialakításában.

A Magyar Torna Szövetség szerdai közlése szerint az előzetes megállapodás szerint, a sportvezetők minden bizonnyal online konferenciabeszélgetés keretében döntenek az eredményről. A szakember hozzátette: a válogatott gerincét adó klubok – BHSE, FTC-Telekom, Győri AC, KSI – mellett a vidéki műhelyekből, Szegedről, Debrecenből és Nyíregyházáról is érkeztek szép számmal gyakorlatok.

Az áprilisban meghirdetett viadal célja az volt, hogy plusz versenyzési lehetőséget és motivációt adjon a fiú utánpótlás tornászok számára, hiszen minden hazai és nemzetközi megmérettetést elhalasztottak eddig a tavaszi szezonban.

Puskás Jenő, utánpótlás szövetségi kapitány: Azt kell mondjam, hogy a fővárosi klubok mellett a vidéki műhelyekből is érkeztek szép számmal nevezések. Büszke vagyok, ugyanis ezzel a versennyel igyekeztünk motivációt adni a fiataloknak, hogy ebben az időszakban se álljanak le a tornával, az edzésekkel. A zsűrizésről előzetesen annyit, hogy biztosan nehéz dolgunk lesz a végső sorrend kialakításánál, ugyanis az már most látszik – a körülmények ellenére szép gyakorlatokat küldtek be nekünk a fiatalok.

 

fotó: Magyar Torna Szövetség