Három mérkőzést nyeretlen követően újra győzött a Vasas

Három nyeretlenül megvívott mérkőzés után a Vasas begyűjtötte a három pontot a labdarúgó OTP Bank Ligában: a hetedik forduló szombati játéknapján a legutóbb bronzérmes fővárosi csapat a Paks ellen nyert 3-1-re.

Kiegyenlített küzdelem zajlott a pályán az első félidőben. Azzal, hogy a Vasas a játékrész közepén megszerezte a vezetést, majd nem sokkal a szünet előtt a második gólját is belőtte, úgy tűnt, sima lesz a folytatás, de a paksiak egy szép passzolgatás lezárásaként még a pihenő előtt szépítettek, így ismét nyílttá tették a mérkőzést.

A második félidő első negyedórájában nem alakult ki helyzet egyik kapu előtt sem, majd gyorsan a Vasasnak és a Paksnak is adódott esélye a gólszerzésre, később pedig a vendégek kapufáig is eljutottak. A paksiak a hajrában aktívan futballoztak az egyenlítésért, a Vasas pedig kontrákkal próbálkozott. A végeredmény a 97. percben alakult ki.

OTP Bank Liga, 7. forduló:
Vasas-Paksi FC 3-1 (2-1)
Szusza Ferenc Stadion, v.: Bognár

Vasas: Kamenár – Burmeister, James, Ristevski – Vogyicska, Berecz (Szivacski, 78.), Vida, Hangya – Kulcsár, Gaál (Pavlov, 62.), Remili (Ádám, 88.)

Paksi FC: Molnár – Kulcsár D., Lenzsér, Gévay, Szabó J. – Papp – Koltai (Fejős, 69.), Hajdú, Bertus (Nikházi, 76.), Bartha – Hahn (Daru, 75.)

gólszerzők: James (22.), Gaál (41.), Hangya (97.), illetve Bartha (45.)
sárga lap: Pavlov (90.), Kulcsár (91.), illetve Papp (24.), Hajdú (96.)

(MTI)

Vélemény, hozzászólás?